Teşekkür ederim kardeşim . Evet cbf'te siyah kırmızı renkli olunca kaskla uyum sağladı :cherry:
benimde kırmızı cbf'im var bende nolan'ın kırmızı kaskını aldım :thumleft:
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin kardeşim![]()
saol kardeş cümlemize. bi arkadaşım cbf 150'ye iridyum buji takmış çok farklılaştı dedi bi bilgin varmı bu konuda??
hocam merhaba. bahsettiğiniz kayış içinde ki yazıların olduğu bölüm, aşşağıda ki fotoğrafta ki yer sanırım.
fotoğrafı ben çektim.
kask markası nolan
buyrun fotoğraf
[url]http://i.hizliresim.com/RyrE17.jpg[/url]
bu kaç yılı üretimi? söyler misiniz?
Kayışın karşı parçasında, kırtışlı tarafın arkasında olur Nolan'da. Plastiğe işlenmiş halde küçük bir yuvarlaktır.
Eizo41 senin kaska da 41 kere maşallahBell'i ben de çok istemiştim ama kafaya uyan model bulamadım.
Kaskın üretim tarihini motoplus sorumlusu 2013 şubat yada mart demişti 2013 baz al 2016 a gırdıgımızde yenisini al hayırlı olsun. Aynı yerden aynı kaskı ben aldım nısanda dediğin gibi bende speed-r alacaktım 1000 tl e böyle bir indirimle aynı saglamlık tarzında 650 tle kask almış oldum. Burun aparatı gıbı bırsey var kaskta kutudan mı cıktı? bende motosiklet olmadıgı ıcın kask kılıfında bı yerde duruyor kutu bi yerde hiç kutunun içine bakmadım aparat vs var mı diye..
Arkadaşlar kaskın üretim tarihini bulamadım yardımcı olabilcek var mı ? :queen:
Türkiye distribütörü Motoplus. Telefon açıp sorabilirsin.
Kaskı alırken sordum zaten ama satıcı elemanda bilmiyordu . Muhtemelen 2013 yılı dedi satıcı![]()
iç pad leri söküp baktınız mı? çıtçıtlı oldukları için çok kolay sökülüp takılıyor.
Güneş gözlüğü vizörü varmı ?
siyah vizörü ebay hariçbiyerde bulamadım ben tek kotu yanı o. birde burun kitini taktım birde boyun kiti gibi birşey var o ne işe yarıyor nasıl takılıyor acaba
siyah vizörü ebay hariçbiyerde bulamadım ben tek kotu yanı o. birde burun kitini taktım birde boyun kiti gibi birşey var o ne işe yarıyor nasıl takılıyor acaba