Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Arkadaşlar adam almış kötülemek yerine hayırlı olsun demek gerekir,hayırlı olsun Allah test etmek zorunda bırakmasın.
Amin kardeşim sağolasın :cat:
Arkadaşlar adam almış kötülemek yerine hayırlı olsun demek gerekir,hayırlı olsun Allah test etmek zorunda bırakmasın.
Hayırlı olsun .. Bell tasarımcı falan bulmasın ucuza güvenli kask satmaya devam etsin, kasklarını herkes alabilsin![]()
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın
bende de m1 var, hafifliği olsun, fiyat/performans oranı olsun, sessizliği olsun çok memnunum. bir de iridium vizör bulabilsem harika olacak ama yok...
bu kaskı kafasına dahi takıp denememiş forum kullanıcılarının yorumları aklınızı bulandırmasın iyi bir alışveriş yapmışsınız.
güle güle kullanın.
şu kaskı bir ay önce alsaydın olmazdı be hocam = )
o kadar başlık açtım
şharp mı bell mi nolan mı dıe
kullanıcı yorumları falan bell kullanan kımse çıkmamıştı
bende sharp s900 serisinde karar kıldım renk uyumu ve kaliteyi dikkate alarak
hayırlı olsun![]()
M4R var bende.Padlerin hepsini sök ve taban kısmını hafifçe sıyır üretim tarihini görürsün başının arkasına gelen kısımın altında..Bell kasklarda köpük tarafına basılıyor tarih. Diğer kaskım Marushin 777 Samura.Tavsiye etmem.Ses izolesi berbat olduğu için uğultu yüksek seviyede vizör de yetersiz kalınlıkta.Memnun kalacağınızı zannetmem almak isteyen varsa söyleyeyim dedim.
Üzerindeki BELL yazan kısım sökülebiliyorsa ne güzel. Kardeşler Düğün Salonu tabelası gibi duruyor.
Bell çok köklü bir markadır. Michael Schumacher 2001'de Schuberth'e geçene kadar Formula 1'de Bell marka kask kullanmıştır.
http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2011/08/michaelschumacher_benetton-ford_1994_3.jpg
Spesifik olarak bu modelin (Bell M3R) artı/eksilerini bilmiyorum ama yolda bi adamın kafasında ls2 yerine Bell kask görüyosam "haa, demek bu adam işi biliyo" derim. İşi bilmeyen adam da "hihohaha çok gomih yazmışlar" der. Cehaletle bilginin farkıdır bu :wiinkk:
Olsun varsın düğün tabelası gibi bell yazsın hiç olmassa markası daha bi belli olur :queen: bende shoei düşünüyorum bakalım...
Genelde kayışta yazar. Yuvarlak içerisinde olması muhtemel. 12 rakamdan bir tanesine giden ok ve iki haneli yıl şeklinde.

hocam merhaba. bahsettiğiniz kayış içinde ki yazıların olduğu bölüm, aşşağıda ki fotoğrafta ki yer sanırım.
fotoğrafı ben çektim.
kask markası nolan
buyrun fotoğraf
[url]http://i.hizliresim.com/RyrE17.jpg[/url]
bu kaç yılı üretimi? söyler misiniz?
SHARP testine fazla kafayı takmayın. Ben de zamanında inat etmiştim illa 5 yıldızlı kask alacam diye. Snell, ECE 22.05, tuv gibi farklı standartlar var kasklar için. Test kıstasları farklı olduğundan sıralamalar değişebiliyor. Snell ve ECE 'geçti/kaldı' şeklinde standartlar. Yani adamlar "bizim kıstaslarımız bu limit değerlerdir, bunların altında kalan kasklar onay almaz, üstüne çıkanlar alır" diyorlar kısaca. ECE testini geçmek sanki daha kolay gibi, antin kuntin bi sürü markanın üzerinde ECE onay yapıştırması görüyorum çünkü. Snell daha bi itibarlı benim gözümde. Bir sonraki kaskım Snell testinden geçsin veya geçmiyosa ECE 22.05 + SHARP'dan en kötü 3 yıldız almış olsun isterim. Gerçi 2 yıldızlık Schuberth'ler var, onları naapacaz bilmiyorumSanırım eski modeller onlar ama (S1 pro ve R1)
Aslında parayı sadece korumaya vermiyoruz. 3 ay önce şöyle bir şeyler karalamıştım, 3. paragraf
konuyla ilgili:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/127028-kucuk-kafa-icin-kask-sorunu.html#post3264230