- Konu Yazar
Merhabalar öncelikle.Herkes gibi bi başlangıç sorunm var.19 yaşındayım ve bu yıl bir supersport almayı düşünüyorum.daha önce deneyimim yok.fakat eğitimsizde binmem bu motora onu biliyorum.5 bin tl kadar bir bütçem var.Dediğim gibi daha önce bi deneyimim yok sadece scoter kullanmış biri olarak yazıyorum.supersport düşünüyorum fakat önerilerinizi dikkate alıcam.Çok konu okudum bunlar ilgili genelde commntr alın ybr125 ve cbf150 diyorlar fakat bir türlü alışamadım.Benim kafamda Honda cbr125 var daha önceden ss kullanmadgm içinde pek bi sorun oluşturacagını sanmıyorum.
-hızı seven biri değilm fakt motorun iyi görnsün isterim.
-Uzun yol arada yapmam gerek 150km kadar.(yılda bir 500km tekirdağ-akçay gibi)
-benim için 90 km ve kamyon sollama için güvenli olsun yeter.hızla derdm yok.
-yakıt tabikide.
-hergün 10km okula gidip gelicem
tek düşündüğüm model honda cbr125 -2012 leri kalıplı duruyor boyum 1.83 kilo 85.üstünde sırıtırmıyım falan demiyorum o konuda sorun olcagnı zannetmiyorum.motoru zevkle kullanıcak biriyim.hız işim değil o özgürlüğü hissediyim bana yeter.şimdi diyeceksiniz ozaman niye sprsprt?görüntüsü başka hiçbişey değil.ve beni rahat ettrmesi uzun yolda tabkde.Scooter almyı düşnyrdm başta honda pcx gibi fakat vitesli bir motor benim için avantj diye düşünyrm.Üniyi edirnede okuyorum o yzdn trafik falan sorun olmaz.şimdiden teşekklr.Umarım derdimi anltablmşmdr
-hızı seven biri değilm fakt motorun iyi görnsün isterim.
-Uzun yol arada yapmam gerek 150km kadar.(yılda bir 500km tekirdağ-akçay gibi)
-benim için 90 km ve kamyon sollama için güvenli olsun yeter.hızla derdm yok.
-yakıt tabikide.
-hergün 10km okula gidip gelicem
tek düşündüğüm model honda cbr125 -2012 leri kalıplı duruyor boyum 1.83 kilo 85.üstünde sırıtırmıyım falan demiyorum o konuda sorun olcagnı zannetmiyorum.motoru zevkle kullanıcak biriyim.hız işim değil o özgürlüğü hissediyim bana yeter.şimdi diyeceksiniz ozaman niye sprsprt?görüntüsü başka hiçbişey değil.ve beni rahat ettrmesi uzun yolda tabkde.Scooter almyı düşnyrdm başta honda pcx gibi fakat vitesli bir motor benim için avantj diye düşünyrm.Üniyi edirnede okuyorum o yzdn trafik falan sorun olmaz.şimdiden teşekklr.Umarım derdimi anltablmşmdr