Belen'de Kavurma Partisi

EVET ARKADASLAR BU PAZAR BELEN'dE KAVURMA YEMEGE GİTTİK VE İSTE RESİMLER
wsnxgk.jpg

2ywehsh.jpg

es12m9.jpg

311o2uq.jpg

2vlphth.jpg

2n9hkx1.jpg

2nlrfbm.jpg

m8318z.jpg

97pc08.jpg

2ahbecn.jpg

2ilkbcp.jpg

35bh26g.jpg

219s183.jpg

2d26hc7.jpg

142fn7m.jpg

fvif5t.jpg

14x0apv.jpg

2pov3uf.jpg

f1cveu.jpg

2enxgz6.jpg

jj0dh2.jpg

e1algh.jpg

15hf7c.jpg

15wnqf8.jpg

zkn81u.jpg

2hwfsxw.jpg

mw9qg6.jpg

vwy0hx.jpg

1zyiko4.jpg

xkzzph.jpg

30horb6.jpg

6s9toz.jpg

34q08qq.jpg

2jagkn4.jpg

2193ja.jpg

x5rzwi.jpg

EVET ARKADASLAR BU GÜZEL COK TENPOLU GEZİMİZİ SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM COK SEVKLİ GEZİYDİ.İNANIRMISINIZ HER 100 KM'DE BİR BENZİNCİYE GİRİYORDUK ZATEN RESIMLER HER SEYİ ANLATIYOR.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belende hoş yerdir ..Havası,,suyu,,manzarası çok hoştur..Afiyet olsun,,elbet sıra bizede gelecek..Gaziantepten ev alıp yerleşmeme az kaldı..Adana,,mersin,,iskenderun ,,hatay,,kilis fır dönecem..

muzaffer sayesinde bende üye oldum bu siteye artık:):)

Belen gezisine iyiki katılmışım çok tempolu güzel bir geziydi arkadaslarada teşekkür ederim

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR TEMPOSU YÜKSEK GIRGIRI BOL ÇOK TEMPOLU GEZİMİZDE GERÇEKTEN ÇOK KEYİF ALDIK .en önemlisi otobandaki trafiğin boş olması bizi hiç sitrese sokmadı.resimlere gelince bazı arkadaşlarımın mt sitesinden haberleri bile yoktu bu sayede aramıza yeni MT ÜYELERİ KATILIYOR...PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER:cat::cat:

Belen gezisine iyiki katılmışım çok tempolu güzel bir geziydi arkadaslarada teşekkür ederim

ARAMIZA HOŞ GELDİN MUSTAFA ABİCİĞİM :rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar güzel bir gezi olduğu belli.o makinalarla temposuz bir gezi olması düşünülemezdi.beyaz hayabusayı muhittin sandım önce.muzaffer1968 kardeşimede helal olsun diyorum, o artık tempoya alıştıysa bizle yola çıkamaz, sıkılır.lokma gallavi maşallah:mrgreen:
yalnız bana kalırsa fazer muzaffer abim, sen muzaffer1968 ime orucu yedirmişsindir:queen:

Oooooo Mustafa Abim hoş geldin. Mesajlarını bekliyoruz.

Tempolu gezi dediğinizin ne olduğunu çok iyi anlıyoruz. R1 almazsam şimdi bende :mrgreen: Adana hız tutkunu mu oluyor acaba?

Abı O Neya Gezıyıo Gectım Gezı Guzel Olmus 600f ınden Hayabusaya Kadar Her Turlu Makına Var O Gezı Guzel Olmazmı Ne Gaza Gelır ınsan O Motorların ıcınde Ahhhhh Ahhhhh

Gezi güzel ve eğlenceli geçmiş duruma bakılırsa :)
Makinelerde ayrı bi güzellik katmış olmalı geziye :)

Afiyet şeker olsun otobancılar :mrgreen:

sağol yarı adaşım benim, gelseydin beraber olurdu:p

üyeliğin tekrar hayırlı olsun mustafa abi, en kötü günlerimiz böyle olsun:cat:

arkadaşlar güzel bir gezi olduğu belli.o makinalarla temposuz bir gezi olması düşünülemezdi.beyaz hayabusayı muhittin sandım önce.muzaffer1968 kardeşimede helal olsun diyorum, o artık tempoya alıştıysa bizle yola çıkamaz, sıkılır.lokma gallavi maşallah:mrgreen:
yalnız bana kalırsa fazer muzaffer abim, sen muzaffer1968 ime orucu yedirmişsindir:queen:

ne diyorsun kardeşim, çok hoşuma gitti yüksek tempo ancak sizleride bırakmam:wiinkk: o gün istanbula gideceğim için orucu tutamadım fazer muzafferin burda hiç suçu yok

Oooooo Mustafa Abim hoş geldin. Mesajlarını bekliyoruz.

Tempolu gezi dediğinizin ne olduğunu çok iyi anlıyoruz. R1 almazsam şimdi bende :mrgreen: Adana hız tutkunu mu oluyor acaba?

bencede r1 al, o külüstür BMW' yi sat gitisn:p

Abı O Neya Gezıyıo Gectım Gezı Guzel Olmus 600f ınden Hayabusaya Kadar Her Turlu Makına Var O Gezı Guzel Olmazmı Ne Gaza Gelır ınsan O Motorların ıcınde Ahhhhh Ahhhhh

eee ne diyelim, herhalde adananın havasındandır:mrgreen:

way güzel gezi olmuş ...

heye cengiz öyle oldu:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
EVET ARKADASLAR BU PAZAR BELEN'dE KAVURMA YEMEGE GİTTİK VE İSTE RESİMLER
.
iyi de hacım senin topic açtığın saatte bizde iftar olmadıydı.
dost dediğin gittiğini değil,gideceğini söyler,gelin sizde katılın der:)

çok güzel motorlar çok güzel kavurmaaaaa:mrgreen:
en güzeli çok güzel dostluklar :)
sevgiyle kalın değerli abilerimmm :)

Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık,kurtoğlu'da en ünlü yeri zaten,gaz açmaya gittiğiniz belli....

Güzel organizasyon olmuş tebirkler.
Bu arada kolestrol ilaçlarında %10'a varan indirimlerimiz var. İlgililere duyrulur :p

Cumartesi anladım zaten kopacağınızı,sevgili muzaffer ve adaşı muzaffer abim yüreğinize sağlık o makinelerle ben olsam bende kopardım,ekip sağlammış iyi eğlenmişsiniz yüzünüzden gülücükler akıyor,allah devamını getirsin,farınız ve yolunuz açık olsun

iyi de hacım senin topic açtığın saatte bizde iftar olmadıydı.
dost dediğin gittiğini değil,gideceğini söyler,gelin sizde katılın der:)

emim olunki arkadaşlar pilan yapılmadan olan biğeziydi ..böyle bi gezi olacagı belli olsaydı duyuru yapardım ..nedense böyle tempolu geziler hep plansız oluyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar