Belediyenin açtığı çukurun üzerinden motosikletiyle atlamaya çalıştı

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
gece vakti olduğu için görüş mesafesi gündüze göre az oluyor, eğer bilerek yapmadı ise peki neden bu kadar hızlı gidiyordu? onu hiç merak eden oldu mu? yani önümüzü göremediğimiz bir yolda yavaşlayamayacak kadar hız yapan kaç kişi var aramızda?

yani bizim prensibimiz haklı ve ölü olmak mıydı? Türkiye de zaten işler normal ilerlemiyor onu kabul ediyorum, genel anlamda iş ciddiyetine sahip bir toplum değiliz, bu kabul etmesi üzücü ve acı bir gerçek...

gün içerisinde işe gidip gelirken yanımdan geçen motosikletlere bakıyorum ve arabalara da bakıyorum, gerçekten çok fazla tehlikeye giriyorlar, resmen allaha emanet yaşıyorlar, aslında yaşamıyorlar, ölüp gidiyorlar patır patır, günde kim bilir kaç trafik kazası oluyor... yani karambole yaşıyor millet,..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
gece vakti olduğu için görüş mesafesi gündüze göre az oluyor, eğer bilerek yapmadı ise peki neden bu kadar hızlı gidiyordu? onu hiç merak eden oldu mu? yani önümüzü göremediğimiz bir yolda yavaşlayamayacak kadar hız yapan kaç kişi var aramızda?

yani bizim prensibimiz haklı ve ölü olmak mıydı? Türkiye de zaten işler normal ilerlemiyor onu kabul ediyorum, genel anlamda iş ciddiyetine sahip bir toplum değiliz, bu kabul etmesi üzücü ve acı bir gerçek...

gün içerisinde işe gidip gelirken yanımdan geçen motosikletlere bakıyorum ve arabalara da bakıyorum, gerçekten çok fazla tehlikeye giriyorlar, resmen allaha emanet yaşıyorlar, aslında yaşamıyorlar, ölüp gidiyorlar patır patır, günde kim bilir kaç trafik kazası oluyor... yani karambole yaşıyor millet,..

Sürerken bütün arabalar psikopat ve hepsi kasti olarak beni ömdürmek peşinde gibi kabul edip sürüyoruz ya, yolları da her an her yerde belediye bir yerleri kazmış olabilir, ya da çukur vardır tamir edilmemiştir ya da yola yağ dökülmüştür ya da taş düşmüştür ya da ayı çıkabilir vb. gibi dikkatli ve temkinli sürmek lazım. insanlarda iyi cesaret var da bu aslında cesaret mi cehalet mi bilemedim.

Instagram'da okuduğum kadarıyla uçan motorcu oraya bilerek girmiş. Yani filmlerdeki gibi o tümsekten uçup karşıya geçmek niyetiyle atlamış kuma.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Instagram'da okuduğum kadarıyla uçan motorcu oraya bilerek girmiş. Yani filmlerdeki gibi o tümsekten uçup karşıya geçmek niyetiyle atlamış kuma.

Eğer öyleyse "yalan haberdir" yorumumu geri alıyorum. Allah şifa versin. Akıl fikir versin. Nadir bulunur bir kişi demek ki.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Rampayı görünce uçmak istemiş karşı yola geçmeye çalışmış başaramamış çukura düşmüş. Yolun aydınlatması gayet iyi karanlık olsa haadi neyse. Apaçilik yapmak isterken çukura düşmüş. Çukurdan haberi olsaydı böyle atraksiyonlara girmezdi bence. Doğal seleksiyon durumu yani.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam görmemiş işte... Ne atlamaya çalıştı falan...
Admin de reyting uğruna heber yapıyor.. Etmeyin yahu..

Motosikleti
D400
motorcuyu ciddi ciddi savunmaya calısıp komik duruma düşmeyin. bilmiyormus görmemiş yuh :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu olay İstanbul'da olsa Ekrem İmamoğlu için yandaş gazeteler "Belediyenin açtığı çukura motosiklet sürücüsü düştüğünde İmamoğlu yine tatildeydi" diye manşet atarlardı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
motorcuyu ciddi ciddi savunmaya calısıp komik duruma düşmeyin. bilmiyormus görmemiş yuh :D

Savunmuyorum ki.. Görmemiş mal işte..
biraz ilgi uyandırabilmek adına yok özellikle uçmuş falan...
Gerenk yok bu işlere.. Onu anlatmak istiyoruz..

Kimsenin atlamaya çalıştığı yok. Vatandaş çalışmayı görmüyor kaza yapıyor.

Suçlu gerekli tedbiri almayan ve denetleme görevini yerine getirmeyenler.

Dikkat edin hemen toprak yığınının önüne iki duba koymuş bunları da şeritle bağlayarak aklı sıra tedbir almış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

İnstagram yazıyorsa doğrudur.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar