Belediye otobüsünün altinda can verdi

355520091025121320721.jpg

Adana'da, bisikletle çarpıştıktan sonra belediye otobüsünün altında kalan motosikletin sürücüsü öldü.

Alınan bilgiye göre, Cihangir Koçak'ın (16) kullandığı 01 C 7354 plakalı motosiklet, Barış Mahallesi Barış Caddesi'nde Ramazan Öner'in (15) sürdüğü bisikletle çarpıştı.

Motosikletin hakimiyetini kaybeden Koçak, karşı yönden gelen D.T'nin (29) kullandığı 01 BU 387 plakalı belediye otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti.

Yetkililer, bisiklet sürücüsünün ayakta tedavi gördüğünü, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

AA

al işte geçenlerde 16 yaşımdayım 600cc bir motorla başlıcam diyen kardeşim bunu iyi okusun.

Allah rahmet eylesin.

Bu genç yaştaki arkadaşın ölümü çok üzücü, Allah rahmet eylesin. 16 yaşında ve racing tepesinde. Gençlik, cahillik diyelim, ama o motoru ona verene ne demeli bilemiyorum. Ölümün sorumlusu ne bizzat çocuğun kendisi, ne de otobüs şoförüdür, o motoru o yaşta birine veren motosiklet sahibidir.

ALLAH rahmet eylesın uzucu bır durum kazanın nerden nasıl cıkıp bızı nerelere götüreceği hiç belli olmuyor aman dıkkat arkadaşlar kış mevsımıde geldi bıraz daha yavaş ve dıkkatlı olalım

Bu genç yaştaki arkadaşın ölümü çok üzücü, Allah rahmet eylesin. 16 yaşında ve racing tepesinde. Gençlik, cahillik diyelim, ama o motoru ona verene ne demeli bilemiyorum. Ölümün sorumlusu ne bizzat çocuğun kendisi, ne de otobüs şoförüdür, o motoru o yaşta birine veren motosiklet sahibidir.

aynen katılıyorum ...

Allah rahmet eylesin !!!

Gene habercilerin saçma sapan temsili resim adı altında baştan savma resim ekleme alışkanlığına kurban giderek bu doğrultuda mesaj yazdık. Motor aşağıdaki gibi, resimdeki değil.

Plakası: 01C7354
Markası: KANUNİ
Modeli: 2010
Sahip Belge Tarihi: 30.09.2009
Tescil Birimi: ADANA
Renk 1: GRİ
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

Motosikleti
ZX12R
her zaman nefret etmişimdir amatör bisikletcilerden..::karma:: ::pokey::

ters yönden gelirler kırmzıda beklemezler devamlı sorun yatarırlar..

bide yan yan bakmazlarmı... :pr: :pr: :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------

Gene habercilerin saçma sapan temsili resim adı altında baştan savma resim ekleme alışkanlığına kurban giderek bu doğrultuda mesaj yazdık. Motor aşağıdaki gibi, resimdeki değil.

Plakası: 01C7354
Markası: KANUNİ
Modeli: 2010
Sahip Belge Tarihi: 30.09.2009
Tescil Birimi: ADANA
Renk 1: GRİ
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

plakamı yanlış :silent: resimmi temsili nedir anlamadım ben

16 yaşındaki bir kişinin trafikte ne işi var? motosiklete merakı varsa uygun boş alanda motosiklete bindirilmeli trafikte değil

Allah rahmet etsin..

arkadaşlar yanlışa yanlış yazılar yazılıyor......16 yaşındaki rahmetli gazete dağıtıcısıymış.ayrıca kullandığı motosiklet kanuni imiş.belediye otobüsüde arkadan gelp çarpmış ...bilginize.

O resimde görülen motor 600rr
2 hafta önceki, izmir balçovada olan kazanın fotoğrafı
orda da alkollü kasksız (deneyimsiz arkadaşından ısrarla almış motoru) sürücü hayaını kaybetmişti....

16 yaşında bi çocuğun hayatını kaybetmesi çok üzücü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar