- Motosikleti
- D400
- Konu Yazar
Belediye çukurları?
Foseptik çukuru demek istediniz sanırsam, şaka bir yana cidden hiç bir çalışma yapılmıyor bu konular hakkında. Bazı yollar aşırı kötü ama kimsenin umrunda değil, illa can alması lazım o çukurların, bozuk yolların.
yok aga foseptik değil; yolun ortasnda asfaltta bildiğin amaçsızca çukur var. foseptik olsa ayrı bi konu olurdu :farao:
Size katılıyorum , bende İzmir'de yaşıyorum , yollar gerçekten berbat , araba kullanıyorum ona rağmen çok sorun yaşıyorum , defalarca telefonla arayıp şikayet ettim , belediye ve cimer'e şikayette bulundum fakat doğru düzgün cevap alamadım , baktım olacağı yok bende akışına bıraktım , her geçişimde kulaklarını çınlatıyorum sorumluların.
Artık böyle yapa yapa milleti alıştırdılar.r:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
Ben defalarca aradım , tüm çalışanlar birbirine yönlendiriyor fakat çözüm üreten yok.
Yok bende ısrarla arıyorum kimsenin taktığı yok
Şu arabanın dili olsada konuşsa.
[url]https://i.hizliresim.com/oX3EvQ.jpg[/url]
Tamponlar kaç kere boyandı, tırnakları kaç kere kırıldı. Kaçıncı marşbiyelçukuru ayrı dert, kasisi ayrı dert.
valla mantıken artık yetkililerin bu hasarların maddi yönünden sorumlu olması lazım.
bu belediyelerin yaptığı yanlış eksik hatalı işler yüzünden kaç defa düşdüm ben unuttum motora biniyorsan dikkatli sür hep diyorum bilmediğiniz yolda görmediğiniz yolda basmayın. belediye geceleri rüjuf ortalarındaki çiçekleri suluyor bazen yazları yolun sol şeridi hatta orta şeridi su oluyor diyorum çocuklara basmayın kaçı kaydı düşdü ..
ben öğlen evimin önündeki sokakdan ana caddeye çıkdım 4-5 saat sonra aynı yoldan geri geldiğimde yolun ortasında belediye siper yapmış öyle hız tümseği olmaz bildiğin hani savaş falan çıkarsa arkasına geçip siper almamız için siperlik yapmış... her gün onlarca defa geçdiğim yol emin olduğum çukuruna asfalt kırığına kadar ezbere bildiğim yol süratli girdim tümseği gördüm ama geç oldu ben bir yana motor bir yana .. o 4-5 saat lik arada yapmışlar tümseği ..
Mesela artçı varken hayatta bilmediğim yola girmem; girsem de kaplumbağa hızında giderim.
Kontağı bir kere çevirdim mi o gece izmir içinde en az 100 km yol geziyorum çevreyolu varken şehiriçi yola ne gerek var anlamış değilim onun dışındada çukur falanda hatırlamıyorum gece kondu mahallesindemi oturuyorsunuz anlamadım ki
öncelikle gece kondu mahallesinde oturuyorum birader sorun mu var?
İkincisi kazayı gece kondu mahallesi diye aşağıladın yerde değil sizin gibilerin merkezi dediği bir yerde yaptım.
Güzel kardeşim bahçelievler ile bostanl arasında çevreyolu mu var? Anca boş konuşuyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
Beyler;
Belediyenin verdiği cevabı yolluyorum size:
İlgi: 25.12.2018 ve X numaralı dilekçeniz.
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz ilgi tarih ve sayılı dilekçeniz incelenmiş olup bahse konu X sokağa asfalt düzenlenmesi talebiniz artan bitüm fiyatları sebebiyle firmalardan asfalt tedarik edilemediğinden yerine getirilememektedir. Tedarik süreninin başlamasına müteakip talebiniz yerine getirilecektir. Söz konusu çukur tehlike yaratmaması açısından by-pass malzeme ile doldurulacaktır.