beldeyama yamahayı bırakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar..

Yakın zamanda yamaha motor alacaktım yalnız ortalıkta dolaşan bir habere göre beldeyama yamaha ile yollarını ayırıyormuş dolayısı ile bir belirsizlik söz konusu bu konuda bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum alım yapmalı mıyım yoksa beklemelimiyim şimdiden teşekkürler..

İlginç. Bu benim de kararlarımı etkiler. Peki beldeyama yeni bir şirketle ortaklık kuracakmıymış? Bu da önemli!

daha doğrusu "beldesan yamaha'yı bırakıyor" demek olur sanırım, beldeyama beldesan ve yamaha'nın birleşiminden oluşmuş bi isim :cat:

konu hakkında ise bi bilgim yok malesef :silent:

demek indirim bu yüzdendi
xt 660 13.000 lira bedava o motora o fiyat

crypton da 2800 o da bedava. o fiyata çin malını satıyolar o motoların

haber doğru olabilir ama lafta olabilir.

geçen yıl duymuştum demişlerdi ayrılcaklar die hesapta japonlar devrelcakmış birazda ucuzlucakmışşş.......

yani arkadaşlar bende bilmiyorum tam olarak böyle bir söylenti var sonuç olarak ne olur onu da bilmiyorum..

mesajın başlığını okuyunca bi sevinç hissetim nedendir bilmem :) ama fiyatlar ucuzluycaksa herkes seviir tabi kaltiesi düşmez inş.

kaynak yok arkadaşım yazılı ama google de bi arartırsan bir başka forum da da yazılmış küçük bir yazı..

arkadaşlar beldeyama yamahayı bırakıyor doğrudur.ancak ne zaman bırakacağı belli değil benim bildiğim net tarih yok. yamaha türkiyede artık kendi satışını kendisi yapacak yani distiribütör olmayacak.yamahayla aramızda aracı olmayacak yüz yüze olucaz.
beldeyamanın distiribütörlüğü bırakması yamaha motoru olanları ve alacak olanları hiçbirşekilde etkilemez.

kaynak yok arkadaşım yazılı ama google de bi arartırsan bir başka forum da da yazılmış küçük bir yazı..

Onur dostum :rendeer: bu başlığa da son mesajı yazalı yaklaşık 6 ay oluyor o yüzden sormak istedim. :)

evet başka forumlarda da görmüştüm o forumlarada sormuştum resmi açıklama olmadındandır ki dayanak gösterememişlerdi. :)

haklısın kesin bir dayanak yok ancak açıklanınca öğreneceğiz sanırım..

haklısın kesin bir dayanak yok ancak açıklanınca öğreneceğiz sanırım..

bekleyelim görelim kardeşim:wiinkk: kimse istemez tabikide.

general motor şu sıralar dünya çapında bir sarsıntı yarattı. inşallah Beldeyama da Türkiye çapında sarsıntıya düşürmez bizi. :cat: daha alacağımız çok motosiklet gideceğimiz çok yollar var :)

gitmediğim yer bilmediğim yerdir :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Üzerinde oturduğumuz kaynaklardan ürettiğimiz haberler (dedikodular) ile böyle başlıklar açar yazılar yazarsak eğer, hakkında yazdığımız tüzel yada gerçek kişilere hem maddi hem manevi zararlar verebiliriz.

Biraz daha dikkat lütfen, bahsi geçen firma sizden şikayetci olsa dava açsa uğraşır durursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar