Diğerlerinden bir farkı yüksek torklu imiş 17.5NM, amma güç olarak çok da farklı değil. Çok yüksek süratlere çıkabileceğini sanmıyorum ama en azından CG100, CG125 gibi 80-90'a zorla çıkmayacaktır, çok daha rahat hızlanacaktır. GPS'de 120 belki 130 görebilecektir amma yüksek devirlerde titreşim nasıl olur, dayanılır mı bilemem.
CG kopyası motorlardaki bu titreşim mevzuu çok düşündürücü. Ehliyet sınavına CG100 ile girmiştim (Salcano Tiger 100) 5000 devire kadar hadi neyse katlanabiliyorsun ama ondan sonra zangır zangır titriyordu alet. 5000 devir altında kullanırsanız da eh işte göstergeye göre 40-60 civarı yapıyordu.
"CG100 amma da titriyormuş" derken mondial cg125 vardı bir de ona bakayım dedim, aman yarabbi! Demek ki markaya göre, kullanıma, aşınmaya göre titreşim ciddi ölçüde artabiliyormuş bu cg motorlarda.
Bir de anlayamadığım bir nokta da şu, ne diye bunların hepsi aynı kırmızı renk? Piyasada farklı renkleri de mevcut ama apaçi kardeşlerimiz ille de gidip o kırmızısından alıyor, neden acaba? Misal kanuni Breton da bunlarla aynı ama beyaz depo kuyruk, mat siyah şasi motor şanzıman çok daha güzel görünüyor, hatta farklı bir motormuş gibi görünüyor.
Evet arkadaşlar niye illa kırmızı? Ve niye illa CG?