Bela anmak istemiyorum ama....

Ybr 125 motorumu 0 km aldım ve 3. haftasında deposuna bir şeyle vurularak ufak da olsa hasar verildi simdi de sinyallerini sprey boyayla boyamışlar. Ne zihniyetle ne amaçla ve ne cesaretle bunu yapıyorlar hiç mi saygı kalmamış yazık vallaha yazık insanlarımız yoldan çıktı artık, herkes sapıtmış durumda............

Mersin İl Temsilcisi
adına çok üzüldüm. benzerlerini yaşamıştım.
alarm taktır kardeş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha kötüsünü de yapıyolar ama şimdi burada genele yazamam.Gizli kalması gereken ve duyulmaması gereken bir olay.Bu olayı bir tmaxa yapmışlar(30 bin liranın üzerinde bir fiyatı olan motor).Bence senin motoru iyi korumaya alsan iyi olur.Belli ki birileri musallat olmuş.İnşallah benim bildiğim şeyi yapmak akıllarına gelmez.

Ybr 125 motorumu 0 km aldım ve 3. haftasında deposuna bir şeyle vurularak ufak da olsa hasar verildi simdi de sinyallerini sprey boyayla boyamışlar. Ne zihniyetle ne amaçla ve ne cesaretle bunu yapıyorlar hiç mi saygı kalmamış yazık vallaha yazık insanlarımız yoldan çıktı artık, herkes sapıtmış durumda............
geçmiş olsun gerçekten

Daha kötüsünü de yapıyolar ama şimdi burada genele yazamam.Gizli kalması gereken ve duyulmaması gereken bir olay.Bu olayı bir tmaxa yapmışlar(30 bin liranın üzerinde bir fiyatı olan motor).Bence senin motoru iyi korumaya alsan iyi olur.Belli ki birileri musallat olmuş.İnşallah benim bildiğim şeyi yapmak akıllarına gelmez.

özel Msj olarak yazarmısınız çok merak ettim ona göre önlemimi almak isterim ama esas sorun mal 5 bin 10 bin 30 bin tl olsun o değil neden böyle birşey yapıyorsun arkadaşımmm al kendine kendi motoruna yap başkalarının malına zarar vermeye ne hakkı var.. .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

geçmiş olsun gerçekten

Teşekkürler..

Son düzenleme:
Memlekette sosyopattan bol bir şey yok. Neden aramana da o nedenle gerek yok.

aynısını benim motoruma yapsalar. olacakları hayal etmek bile zor...:pr:

biz kuzenımın hyundai starexini boyattık,
2. günü camın önünde olduğu halde candan dier tarafta saat sabah 4.5 sıralarında,
(sabah o saatte dıyorum çünki 4'te yatmıstık) yan camurlukta itin biri tekme vurmuş ve sağ aynayı resmen koparıp almış...
yani şerefsizlerle dolu ortalık...

yuh ya senmi kazandın verdin parasınıda nerden buluyosun başka bi insanın emegine yazık etmeye cesareti, ahlakı(!)
ayıp yazık gerçekten geçmiş olsun

Çok üzücü. çekemeyen birisi yapmıştır. Alarm tek başına işe yaramayacaktır. Held marka vaya benzeri kalın ( biraz da pahalı) branda + alarm motorunu koruyacaktır. Mümkünse bahçe otopark gibi daha korunaklı bir yere park etmen daha doğru olur.

geçmiş olsun... mahallenin cocuklarıdır.. başka açıklaması olamaz.. benimde başıma gelmişti.. bir sabah kalkıp işe gidecekken.. motorun heryanını alçı ile boyamışlar ????? temizleyene kadar akla karayı seçtim.. allahtan alçıydı.. ya boya olsaydı ???

Bence bu tür olaylarda semt de önemli, varoş dediğimiz yerlerde bilhassa ergenlerin gençlerin motora nedense bir hıncı bir çekememzliği var, kedi uanamadığı ciğere pis der hesabı...

Daha önce böyle bir semtte oturuyordum, oraya yeni taşınmıştım ki daha önceki oturduğum semtlerde hiç böylesi başıma gelmemişti, vespa GT nin logoları tek tek söküldü, onları sabah yerlerden topluyordum harf harf, içim acıyarak,

aynalar yalama olmuştu, bütün düğmeleri ile hoyratça oynanıyordu, en son marş yuvası tornavidayla kanırtıldı, herhalde çalıştırmaya uğraştılar, ön cam belkide bile bilerek çekilen şutlardan çatlamıştı...

hiç şüpheniz olmasın size geçerken selam veren, ağbi diyen semt mahalle ergenleridir,

Sonuçta ne oldu o varoş diyebileceğimiz merkeze uzak semtte , merkeze taşınmak zorunda kaldım , inanın bütün sorunlarım bitti, buranın ergenleri motorla ilgilenmiyorlar bile,

eğer sıkıntılarınız devam ederse semt değiştirin derim...

Geçmiş olsun, aynı benzer olay benimde başıma gelmişti, benim eksozun içene gazeteyi tıkayıp aynaları sölmüşlerdi birde yakıt ve karbüratör hortumlarını sökmüşlerdi...

Benim de benzin ve karbüratör hortumları söküldü, çizildi, şeker bayramında egzozuma bi ton çikolata tıkıldı vs.. Sanki kendi malları.. Sonradan imkan buldum da kapalı bi alanda saklıyorum dertlerden kurtuldum vallahi.

üzüldüm kötü bir durum..branda da çözüm olmuyor malesef çünkü yapmak istedikten sonra onu da sökebiliyorlar...semt de önemli tabiki çünkü ben de evimin önünde brandasız bırakıyordum ve hiç birşey olmuyordu..çocuklar sadece merak eder...belki bir iki düğmesine basar çekilir fazlasını kurcalamaz..merak ettiği içindir...ama bunu yapan kıskançlık psikolojisinden çıkamamış ezik tiplerdir muhtemelen...çocuk falan yapmaz bunu...benim de tavsiyem kapalı bir garaj, bahçe...hiç olmadı çok ayak altında olmayan fazla gelen gidenin olmadığı bir apartman yanı, balkon altı vs. bu tür bir yer...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar