beklenen bombalar bugun patladi

son bir iki aydir amerikan hukumeti taylandda yasayan vatandaslarina ve tayland hukumetine uyarida bulunarak iranlilardan teror saldirisini beklediklerini bildirmisti, bu amerikalilardan da hicbir sey kacmiyor, bugun iki bomba patladi bangkokta, ve bilin bakalim ne oldu? bomba patlayan meydanda iran devletine ait bozuk demir paralar bulundu :queen: olay sukhumvit 71de meydana geldi, dun ve bugun masaj yaptirmak icin gitmeyi dusunuyordum ama bugun elektrikci gec geldi onu bekledim, bazen kizmamak gerekiyor, olaylar iyi sonuclar dogurabiliyor, neyse asil konuya doneyim, bakalim bu bombalardan sonra neler olacak? ben aslinda irana saldiri ihtimalini hic dusunmuyorum, sadece goz boyayarak asyada mevzilenmek niyetindeler gibi geliyor, asil amaclari cin ve hindistana yakin olmak, olasi bir savasta onlari bertaraf edebilmek, ama bu bozuk para isi gercekten guzelmis, senaryoda sinir tanimiyorlar.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bunları yutacak kadar aptal insanların çoğu

Türkiye bir taraftan suriyeye kışkırtılırken, israil irana müdahale etmenin yollarını arıyor
büyük savaşlar büyük ekonomik getiri demek te
adamlar doları kendileri basıyor, dertleri ne
"new world order"i duyan var mı, 1 dolar bangonotunun arkasında yazıyor
ya da karadedeler olayını? :)

Irak'tan bile zor çıktı Amerika'lılar, verdikleri kaybın, harcanan paraların haddi hesabı yok. İran'a saldırmayı aklından bile geçiremez bence. Evet mutlaka savaşı kazanır ama sonrası ekonomik açıdan Amerika'nın sonu olur.

Amerika İran ve Suriye konusunda bölgede kendisine bir maşa arıyor. O sırada da ateşi körüklüyor.

o bombayı bence amerika patlattı, ülkeleri birbirine düşürmek istiyor.. Sövecem banlanmak istemıyorum

saygılar..

bomba patliyor sokakta iran bozuk parasi cikiyor, bence bu amerikanin kendi halkina kufur etmesi, resmen dalga geciyor vatandasi ile :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bomba patliyor sokakta iran bozuk parasi cikiyor, bence bu amerikanin kendi halkina kufur etmesi, resmen dalga geciyor vatandasi ile :)

benzer bir oyun pearl harborda yaşandı. savaşa karşı olan amerikalılardan 1,5 milyonu askere yazıldı
vietnam botlarının bir amerika destroyerini bombaladığı haberleri üzerine (tamamen yalan) amerika vietnama girdi
11 eylül cia tarafından tezgahlandı, amerika afganistana girdi

olayı amerikan ekonomisi olarak algılarsanız yanılırsınız, sömürge güçlerinin en büyük sömürgesi amerikadır
amerikanın dünya bankasına borcu trilyon dolarları bulur
amerikan vatandaşları silah tüccarlarına petrol devlerine çalışırlar
burada amerikanın nekadar borca girdiği kaç askerinin öldüğü kimsenin umurunda değildir yani
küresel sermayenin cebine ne girmiştir, amerikan askerinin elde ettiği coğrafyada neler kazanacaklardır?

tabi bu işin maddi boyutu

bir de çok bilinmeyen manevi boyutları vardır ki "new world order" denir ona
herşeyi bedava vermem, biraz araştırın kardeşim

Son düzenleme:
O kadar haber aradım ama bir bunu buldum. Bugün normal bir gün değilmiş anlaşıldı.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/715461-israil-elciliklerine-saldiri
Tayland'taki olayla ilgili herhangi birşey bulamadım link atarsanız sevinirim..
Kurulamadı ki şu yeni dünya düzeni bitse de gitsek:)

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:40 ----------

Irak'tan bile zor çıktı Amerika'lılar, verdikleri kaybın, harcanan paraların haddi hesabı yok. İran'a saldırmayı aklından bile geçiremez bence. Evet mutlaka savaşı kazanır ama sonrası ekonomik açıdan Amerika'nın sonu olur.

Amerika İran ve Suriye konusunda bölgede kendisine bir maşa arıyor. O sırada da ateşi körüklüyor.

http://guncelmeydan.com/anasayfa/in...namak-banu-avar&catid=34:banu-avar&Itemid=277
Sorunuzun cevabı

Amerika kor'u eliyle tutarmı maşa lazım maşa..

İran hava kuvvetleri komutanı ne dedi amerika saldırırsa eğer ilk vurulucak yer Türkiye'deki natonun füze kalkanı olucak demedi mi ? Dedi

Hadi diyelim Tayyip Efendininde gazıyla Türkiye İrana girdi ki bu dediğim imkansız. Komünistler yedirirmi İranı Amerikaya ?? Rusya-Çin var arkasında sıkar biraz.

Ben CNN'de Bir Amerikan Askerinin Röportajını dinledim.2 saate yakın bişi.diyorki''Tamam dışardan öle gözükyor.Biz SüperGücüz dünyanın en iyi ordusu,zenginiz fakat, hiç öle değil içerden bakıldığında biz kime ateş edeceğimiz bilmiyoruz..Askerler ateş etmiyor.halk ateş ediyor..bizde çatışmanın ortasında kalıyoruz herseferinde.etrafa boş boş bakıyoruz..kim ateş ediyor.diye sonradan anladık böle olduğunu...8 bin ABD askerimiz. öldü..''diye demişti.Yani irana veya suriyeye girmeye kalksa.ekonomisi çökebilir.

hocam bence amerikanın iranı karalama oyunlarından biridir bu, kim yutarsa ona yedirmeye çalışıyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar