Bu motor 12 bin olsa bile alacak o kadar çok insan var ki? Mondial de bunun farkında olduğundan 10 bin lira altı fiyat bekleyenler rüyalarından hiç uyanmasinlar.
Affınıza sığınarak söylüyorum. 19 yıllık yaşantımda gördüğüm en dar görüşlü insansınız.
Konunun tüm sayfalarını tek tek okudum özellikle sizin mesajlarınıza dikkat ettim bu kanıya vardım.
Aşağı sayfalarda ne olursa olsun çine binmem deyip cbf'i övenler olmuş. Günümüzde japon firmalarının sadece binaları japonyada, mondialle vs aynı şekilde onlarda başka çin fabrikalarına ürettirip üstüne marka basıyor. Bkz> Kawasaki KLX 250 - HONDA CBF 150.
Başka bi mevzu ise km/yıl'dı 2 adet motor eskittim birisi mondial 100cc cub (48,000 kmde sattım) diğeri yine mondial 125mg (36,000kmde sattım) 3 motorumda hiç üzmedi beni. Rutin bakım masrafları ve benm hatamdan olan masrafları saymıyorum.
Buda 3. şuanki motorum. Tabiri caizse eşşeğe biner gibi bindim ve binmeyede devam ediyorum. Fotoğraflardan az çok anlarsınız ne şartlarda kullanıldığını.
bu arada bişey eklemek isterim japon kötüleyicisi yada mondialin avukatı değilim.