beklenen 250cc enduro...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar mondial diye bir motosiklet yoktur mondial ordan burdan motosiklet getirip mondial adıyla satar. Üzerinde her mondial yazan motora çöp gözüyle bakmamalıyız. Bu motorun gerçek markası zongshendir. Mondial sadece ahmedin mehmedin motorunu getirip satar.

Hor kullanırsan tabiki çok sorun çıkartır bazı modellerde birkaç kronik sorun var diye almayın dememek lazım şimdi yani orta bütçeli halkın dostu sonuçta herkez honda alacak yamahaya binecek diye birşey yok forumda sık dolaşmaya başladım hep hondalar yamahalar çalınıyor haberlerini görüyorum en azından çin malı olanlara bakmıyor millet o şansı var.

Arkadaşlar mondial diye bir motosiklet yoktur mondial ordan burdan motosiklet getirip mondial adıyla satar. Üzerinde her mondial yazan motora çöp gözüyle bakmamalıyız. Bu motorun gerçek markası zongshendir. Mondial sadece ahmedin mehmedin motorunu getirip satar.

sen aynı motorların yurtdışında farkı isimlerle piyasaya sürülmüş olan versiyonlarına bir bak aradaki kalite farkını gör

Mondial belanı elleyim. Çeken bilir bu tenekeleri. Almayın olm almayın.

olur mu hocam bu sitede 8 - 10 bin TL arası bi fiyata çıkarsa davullu zurnalı düğün yapıp halay çekecek adam çok :pr:

Hor kullanırsan tabiki çok sorun çıkartır bazı modellerde birkaç kronik sorun var diye almayın dememek lazım şimdi yani orta bütçeli halkın dostu sonuçta herkez honda alacak yamahaya binecek diye birşey yok forumda sık dolaşmaya başladım hep hondalar yamahalar çalınıyor haberlerini görüyorum en azından çin malı olanlara bakmıyor millet o şansı var.

enduro ve cross motorlar hor kullanıma uygun üretilen motorlardır, hor kullanımda dağılıyorsa kalitesiz demektir

Son düzenleme:
olur mu hocam bu sitede 8 - 10 bin TL arasý bi fiyata çýkarsa davullu zurnalý düðün yapýp halay çekecek adam çok :pr:

Bana mondial eşeğin kuyruğunu tutturdu bi kere şimdi kulak tutamam. Bu mondial savunanlar artık "Gaz yesin yeter" diyecekler. Kardeşim benimde suan ki motorum maalesef mondial hiç bilmesem havaya sallasam tamam ama hakediyo baba.

Bana mondial eşeğin kuyruğunu tutturdu bi kere şimdi kulak tutamam. Bu mondial savunanlar artık "Gaz yesin yeter" diyecekler. Kardeşim benimde suan ki motorum maalesef mondial hiç bilmesem havaya sallasam tamam ama hakediyo baba.

sen hem motordan anlama hem hor kullan sonra burda kötüle :pr::cherry::cherry::cherry:

Bu motor gelsin hemen mondial fiti fiti 250 modeli kullanicilari basligi acilir, sonra motor duayenleri dokulur hemen ben aldim cok memnunum 150 km oldu daha hic problem cikarmadi motorda hic tecrubem yok ama herkese tavsiye ederim ... site 3 gunluk motor uzmanlarindan yikiliyo

geçen sene bu model gelir diye fuara gitmiştim incelerim diye. bakalım bu senede gelmezse bajaj alıcam gibi. bekliyoruz...

ben motoru zaten geçtim, adım gibi eminim ki beş para etmez. zira markası mondial olan onlarca model içinden beş para edenine henüz rastlamadık. benim gözüme mototun topcase ve yan çantaları çarptı. ne işe yarayacak acaba o evrak çantasından bozma çantalar? motorda üç tane çanta var ama motoru park ettikten sonra kask elimizde gezeceğiz, hahahahhaha. tam komedi dünyası bu mondial yahu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

geçen sene bu model gelir diye fuara gitmiştim incelerim diye. bakalım bu senede gelmezse bajaj alıcam gibi. bekliyoruz...

bence hiç bekleme git al bajaj'ı paşa paşa kullan. bajaj ve mondial kıyas kabul edecek markalar değilken bu motoru beklemenin manası olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

8-9 binden aşağı olmaz.

2000 liraya verirlerse alınabilir. en azından motorun sorunları ile boğuşurken, bir servisten çıkıp ötekine giderken amaaan ne yapalım, 2000 liralık motorda bu kadar olur diyebiliriz.

ben motoru zaten geçtim, adım gibi eminim ki beş para etmez. zira markası mondial olan onlarca model içinden beş para edenine henüz rastlamadık. benim gözüme mototun topcase ve yan çantaları çarptı. ne işe yarayacak acaba o evrak çantasından bozma çantalar? motorda üç tane çanta var ama motoru park ettikten sonra kask elimizde gezeceğiz, hahahahhaha. tam komedi dünyası bu mondial yahu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

bence hiç bekleme git al bajaj'ı paşa paşa kullan. bajaj ve mondial kıyas kabul edecek markalar değilken bu motoru beklemenin manası olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

2000 liraya verirlerse alınabilir. en azından motorun sorunları ile boğuşurken, bir servisten çıkıp ötekine giderken amaaan ne yapalım, 2000 liralık motorda bu kadar olur diyebiliriz.

Aaaa olurmu Mondial Drift var, çok kaliteli ama Cbf150,ybr125 ile kıyas lanıyor,,, Çin li eski çinli değil artık yolda giderken ortadan 2 ye ayrılmıyor,eksozu yola düşmüyor...:mrgreen::queen::p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Aaaa olurmu Mondial Drift var, çok kaliteli ama Cbf150,ybr125 ile kıyas lanıyor,,, Çin li eski çinli değil artık yolda giderken ortadan 2 ye ayrılmıyor,eksozu yola düşmüyor...:mrgreen::queen::p

250 lik enduro alınacaksa 2.el tertemiz KLX250s,CRF250l'ler var.....10 tane 0.km Zongişeng'i mezara koyar...:wiinkk: Bir de vatandaş 8,5 normal yazmış...Hey gidi cahil milletim benim....8,5 ver 2 yıl sonra 4'e satama...:mrgreen:

İlana dublex lastik yazmış birde.. Tel janta tubeless ha, 8 bin liralık motorda, tövbeler olsun :)

8 binse kacmaz bu motor aslinda 20 bin olsa hic kacmaz helal olsun mondiale turk insanini iyi taniyo ahahahah :))))

Hava soğutmalı galiba

8000 civarı olacak gibi soylentiler var.
Ayrıca megelli motoru takılmış diyenlerde var

Para verilip alınacak bir şey degil. Safi görüntü motor. Tam bizim insanimiza göre, görüntü iyiyse sorun değil, bastır parayı al.

Mondial olmasaydı iyiydi, ilk günler görüntüsü güzel oluyor, sonra'ki günler devamlı vida sıkmaya uğraştığınız için görüntü artık pek umrunuzda olmuyor :pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar