Köprü ve viyadükten geçerken de hava rüzgarlıysa 120 kg motor hatalarını çok güzel telafi eder :queen: Azraille dans edersiniz. Ne saçma bi kavram hatayı telafi etmek .Benim hatadan anladığım frene sert basmak=ABS virajda vitesle oynamak=kaydırmalı debriyaj . Şehiriçinde zevk alırsın herkes bekler fıtı fıtı gidersin de azcık bi uzun düzlüğe çık 110 u geçememek hayattan ne soğutur anlayamazsınız
150cc, 140kg, 17 hp motorumla bu dediklerinizi henüz hiç yaşamadım, daha öncekilerle yaşadım mı evet yaşadım ve bu da sürüş tecrübesidir. İleride bunları bilerek daha deneyimli olarak o rahat büyük cc lere binmiş olursunuz. Herkesin kendi tercihi, isterseniz 1000cc ile başlayın beni ilgilendirmez ama arkadaş bir soru sormuş o mu bu mu diye ben de kişisel fikrimi beyan ettim. Dileyen istediğini alsın, hayat da can da sizin. Bazen gerçekten insan ne diye yazıyorum ki diyor, siz de bana bunu sordurttunuz ve yine yıllar önce verdiğim kararı neden bzoduğumu da sorgulattınız, teşekkürler. Yazmamak lazım esasında, nasılsa birileri sizi çürütmek, karşı saldırıya geçmek için hazırda bekliyor. Dilediğinizi alın kardeşim, benim yazdıklarımı da dikkate almayın.
Bu arada hatayı telafi etmek hiç ama hiç saçma bir kavram değil, insan hatalarını düzelte düzelte öğrenir ve gelişir. Ayrıca ben tolere etmekten bahsetmiştim. Telafi başka şey.
Aman yahu, elimi yorduğuma değmez, yazıyorum işte, siz bildiğinizi okuyun kardeşim en doğrusunu siz bilirsiniz.
Son düzenleme: