Beep Beep!!!

Merhabalar bayanlar ve baylar. Bu güzel siteye daha dün üye oldum. ne mutlu bana. Hayatımdaki ilk motorumu bu akşam alıyorum, plaka ve ruhsat işlemleri tamamlanırsa inşallah (Truva Maxi scooter 150cc). Sanırım başlangıç olarak fena sayılmaz gibi geldi bana, sizce???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin. Hayırlı olsun.

Site adetleri önce üyelik sonra altıay kadar yayan sürünmek, şunumu alsam bunumu alsam diye 50 tane başlık açmak, kafayı yemek ve sonunda motor sahibi olmaktı. Sen biraz hızlı çıktın:p

Arkadaşlar sağolun. yaklaşık bir hafta kadar misafir modunda yazılanları okudum, hakkatten kafayı yemek üzereydim ama siz sevgili dostlara yansıtmamaya çalıştım :) , ben çektim siz çekmeyin istedim. Bir yandan da evde hatunla çalışıyorduk zaten hangisini alsak diye ve en sonunda pazar günü fuarda Truva ya karar verdik. Benim hikayemde kısaca bu kadar. Sağlıcakla

:rendeer: Hoşgeldin
yeni motorun hayırlı olsun
bu arada istanbuldaysan 16 nisan şile gezisinde tanışmak üzere rüzgarın bol olsun

memnun olurum dostdark. Daha ayrıntı verirsen sevinirim. Toplanma yeri, hareket saati...vs?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
welcome on board:rendeer:

arkadaşlar ben bu tür talihsizlikleri hep yaşıyorum. Ruhsat bir gün geç çıktı. Dün akşam aldım motoru en nihayetinde, tam galeriden çıktım eve doğru gidiyorum, polis çevirdi, haliyle tabi A2 yok, yazıcaz cezayı dediler, mahkeme falan filan derken 600 küsur YTL itelemek istediler, sonradan ruhsat arasına 40YTL sıkıştırınca yırttım bu seferlik. Ama şu anda motora binmeye korkuyorum açıkcası, acilen A2 almam lazım, başvuru zamanını kaçırmışım, acaba aranızda tanıdığı olan beni araya sıkıştırabilecek güzel yurdum insanları var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, sağlıcakla kalınız.

polis arkadaşlara ayıp etmişin..böle şeyler gizli kalsın derim ben..aramıza hoşgeldin..motorunda hayırlı olsun kazasız sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
memleketim insanına güzel örnek oluyon be knight79
araya para sıkıştırmalar
araya kayıt yaptırmalar...
vallaha söyleyecek bişee bulamıyorum.. sana ii sıkıştırmalar.. ehliyetini alda bin derim ben yoksa aynı polis bu forumu okursa sana sıkıştıracak sen farkında değilsin...

zata katılmamak elde değil..polis amca okumas inşallah sıkıştırmacalar gizli olsunn ha ha hayyyyyy

arkadaşlar haklısınız sonuna kadar ama canım sıkıldı işte paylaşiyim dedim. Hata olarak ehliyet almadan motor aldım, ama onuda ötv artacak diye aldım.
Ne deseniz haklısınız:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
durumu şimdi anladım knight79 ozmn trafige kapalı alanlarda kullanmaya çalış, çünkü bu işin şakası yok bence, adam gelip sana çarpsa bile sen suçlu duruma düşüceksin sonra...

haklı iken haksız duruma düşmek te var işin sonunda... ama ötvden önce almana sevindim... kazasız sürüşler dilerim... :rendeer:

nevZAT uyarıların ve dileklerin için teşekkür ederim.
aslında foruma küt diye yaşadıklarımı yazmamam gerekirdi. Kendimi yanlış tanıtmış oldum hissine kapıldım bak şimdi birden. Normalde o kadar duyarsız bir insan değilimdir. Ehliyetse, ehliyet bekleyeceğim artık temmuz 1'i.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar