Bedava olsa biner misiniz ?

Malum sitede dolaşırken gördüm

VFR 1200 X . cidden bunu parayla alacak birileri olur mu ?

geçen açılmıştı bunun konusu.. önceki hali daha fenaydı :D peluş oyuncağa çevirmiş sahibi, bu ondan döndürme.. zevkler tartışılmaz ne diyebiliriz ki :D

Bu motor daha öncede vardı. Neyle kapladı acaba onu merak ediyorum. Vidalar bile görünmüyor. Boya koruma olayını çok yanlış anlamış sahibi

Arkadaş, yapıyorsun da bari güzel yap. Tabii biri de kalkıp "Tuvaletini yapan adama güzel yap denir mi?" diyebilir.
Mükemmel işçiliği geçtim, en azından biraz çaba sarfeder insan. Bakan da en azından der ki "Özenmiş ama becerememiş".
Elinde kaşıkla uğraşsa daha pürüzsüz olur attığı malzeme. Resmen eliyle sıva çalmış adam.

Son düzenleme:
Linki paylaşın, topluca favorilere ekleyelim. Heyecanlansın biraz satıcı. Yoksa o heyecanı hiç yaşayamayacak.

Üzerindeki alçı galiba. Bedava verseler alçıyı kazır binerim.

Bu motosiklet şirket patronuna aitmiş, patron Strafor Köpük Boyama Alçı Kaplama Hiz.Ltd.Şti'nin patronu sanırım.

Alıcıya hayırlı olsun, aslında hayalimde yer alan bir motosiklet, içim acıdı böyle görünce, eski Türk filmlerinde olduğu gibi " o eşeğe vuramazsın, dövemezsin, ben satın alıyorum ben bakacağım BEN " demek isterdim. :salut:

Honda mühendislerinin ve ar-ge
elemanlarının düşünemediğini bu dayı yapmış ne var bunda, hemen niye eleştiriyorsunuz, merinos koyuna benzemiş olabilir, herkesin hayatına kimse karışamaz amma ve lakin sormak lazım: Amaç ne?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bedavaya alınır ama binilmez cinsten.

Muhahaa, normalde yeni bir model sunulmadan, başkaları ve rakip firmalar ürün sunulmadan, modelin daha iyis8ni yapmamaları için, böyle kaplamalarla gizlenmeye çalışılarak, test sürüşleri yapılır.
Büyük ihtimalle buda yeni bir modelin normal yollarda yapılması gereken test sürüşleri için kaplanmıştır.
Ne bedavası ya, öyle bir modelse, bunu 1 milyona vermezler. muhahaaa.

Romalıların meşhur bir sözü vardır. "Gustibus et coloribus non est disputandum" yani Zevkler ve Renkler tartışmaya kapalıdır (olmalıdır)

Bu motosiklet şirket patronuna aitmiş, patron Strafor Köpük Boyama Alçı Kaplama Hiz.Ltd.Şti'nin patronu sanırım.

Alıcıya hayırlı olsun, aslında hayalimde yer alan bir motosiklet, içim acıdı böyle görünce, eski Türk filmlerinde olduğu gibi " o eşeğe vuramazsın, dövemezsin, ben satın alıyorum ben bakacağım BEN " demek isterdim. :salut:

Firma patronunun motorunu böyle baştan savma alçılıyorsa bizim evi ne yaparlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar