Bedava kask !!!!!!

sevgili motosiklet.net sakinleri,
uzun süredir evde duran ve neredeyse kız arkadaşim tarafından hiç kullanılmamiş durumda
ardçi kaskımı isteyen bir arkadaşima hediye etmek niyetindeyim,
haftasonu dek 19/05/2013 lütfen bu başlık altında istekliler adlarını bildirsinler
tüm isimler içerisinden çekilşle biri talihli olacaktır ve adrese teslim kargosu da tarafımdan sağlanacaktır....sevgilerimle

kask hakkında
HJC markalı C12 lotus modeli -M- bedendir / 105-108cm olçulerinde

: ) çok ince bir düşünce, benim kaska ihtiyacım yok ama bu yücegönüllülüğünüz için teşekkür etmek istedim arkadaşlarım adına

Moderatör
İhtiyacı olan biri nasiplenir umarım. Tebrik ederim davranışınızdan dolayı :)

sayın motosiklet.net sakini arkadaşlarim,
tavsiyeleriniz uzerine (bakınız oknglr mesajı) cekilisyap üzerinden bugun yaptıgım çekiliş sonucunda,
belirlenen 1 asil ve 2 yedek talihliler belirlendiler.arkadaşların detay bilgiler için özel mesaj ile bana dönmelerini rica ediyorum,
gösterdiğiniz yogun ilgi ve alakaya tesekkur ederim,hepinizin 19mayıs milli egemenlik ve gençlik spor bayramını bu vesile ile tebrik ediyorum.

HJC kask çekilişi Çekiliş Sonuçları

Asıl Talihli kişi: 75. Tolga Can Kulakcı / Sakarya

Yedek Talihli kişi: 1.yedek....28.Mert Şenol/meto322-Konya veee 2.yedek....56.halil akgul/avcilar istanbul

http://www.cekilisyap.com/hjc-kask-cekilisi#.UZdW_aKSLO4

Son düzenleme:
kazasız belasız günlerde kullanılır umarım.. Hayırlı olsun..

hayatımda ilk defa bir yerden bir şey kazandım. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. :p

hayırlı ugurlu olsun kardeşim,
bu da senin güzel şansından güzel kalbinden olmalı.
20/05/2013 pazartesi günü sürat kargo şubesinden koliyi teslim ediyorum,lütfen takip edin
gerekli fatura sıra ve seri nosunu da özel mesaj olarak yollayacağim....bilginize

Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileklerimle... Burdaki güzel şansınız daim olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar