beat gider mi?

sevgili Beatci arkadaş

bende yakın zamanda istanbul-Çanakkale arası gittim beat ile. Başka motorları bilmem ama beat şişmiyor. Gaz kesmeden eğer sen yorulmazsan hiç mola vermeden gidebilirsin. Ama ister istemez yoruluyorsun yorulduğunu hissettiğinde dur bir 5 dakika bile durmak insana iyi geliyor. Ben 280 km de 2 kere durdum oda benzin almak içindi.

Bu soğukta motoru değilde kendini düşün çok sıkı giyinsende bu soğukta uzun yola çıkma bence

70 km yı gecmemeye ozen goster 100 kmde bı 10 dk mola ver senı heryere goturur ama uzme motoru bıde bakımsızse yolda kalırsın solıyım :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardes hıc gaz kesmeden gıder mrk etme sen.yolda bırakmaz evellah..yola cıkmadan bı yagına suyuna baktırıver bıde benzını fulle bursa senı beklesın...

gıder gıder..al bı bujı yanına dewam et yola...

Bu yazıyı yazan şahıs Makine Başmühendisi ve BEAT sürücüsüdür...burayı dikkatle okumakta fayda var...:cat:

o ne diyorsa doğrudur...

adamlar mondiallerle gidiyo honda gitmezmi sence 300 diil 500 km gidersin eğer acemi değilsen

70 km yı gecmemeye ozen goster 100 kmde bı 10 dk mola ver senı heryere goturur ama uzme motoru bıde bakımsızse yolda kalırsın solıyım :)

İşte böyle yardımsever ve bilgili bir siteyiz...... Ne güzel... :queen::queen::queen:

Acaba arkadaş yolu yapabildi mi?.... :silent::silent: Yaptı da dndü mü?... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar