beat gider mi?

Arkadaşlar Çeşme'de oturuyorum. benim sorum şu beat'le burdan bursaya kadar gideblirmiyim.sizce 80 km de bir mola versem şişer mi

bencede gidebilirsin ya .. hem yavaş yavaş , sakin ....
kazasız belasız sürüşler dilerim...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun gereken bakımlarını yaptırdıktan sonra yola çıkabilirsin :cat: Zaten motorcunla görüş uzun yola çıkacağını söyle tüm gereken bakımları yapar

Motosikleti
Forza 250
80 km neki?
Allahın çinlisi ile 800 km gittim ben 2 saat mola ile.
Motorunun bakımları tamsa, kendine güveniyorsan Küba' ya bile gidersin.

Son düzenleme:
birincisi 80 km mola vericem motor şişermi demişsin.
bu beni memnun etti çünkü bazı arkadaşlar var hava soğutmalı motorla 500km hiç durdurmadan gidebileceklerini sanıyorlar.sen bu konuda bilinçlisin.
ancak 80km az sen her 100km üstünde dinlendir fakat senin sorunun şişmesinden olmaz.beat uzun yolda yorulur.sürekli 70-80 gidemez. o motorun 50-60 arası yol kat etmesi gerek.yani tirafiği sen şıkıştırırsın arabalarda seni sıkıştırır.

Kıdemli bir Beat sürücüsü olarak cevaplarsam:)
Beat, sıcak yaz günlerinde dahi, artçı ile beraber sürüldüğünde dahi asla şişmez:cat: Sürekli Son Gaz gittiğin TEM otoyolunda bile, ortalama 75 km sürati tutturabilir ki yokuşları inişleri göz önünde bulundurursan iyi bile sayılabilir.
Önemli nokta arkadaşların söylediği aslında, beat rutin sıradan bakımları aksatılmadığında arıza yapmayan bir motordur, fazladan bakım ve özene ihtiyacı yoktur. İki kişi ile süspansiyon daha rahatlar ve uzun yollarda yormaz. Tek kişi ile sert bir süspansiyonu vardır, 100 km de bir (yolun durumuna göre..) mola gerektirebilir. Ben eşim ile Adapazarına kadar TEm yolunda temmuz ayında hep son gaz giderdim, dönerdim. Sorun olmazdı:)
Virajlaması ve frenleri çok çok iyi değildir, biraz bu konuya özen gösterilir ise bir arkadaşın dediği gibi, Dünyanın öbür ucuna da gidebilir.
İyi bayramlar:)

kardes hıc gaz kesmeden gıder mrk etme sen.yolda bırakmaz evellah..yola cıkmadan bı yagına suyuna baktırıver bıde benzını fulle bursa senı beklesın...

gider gitmez olurmu motor yorulmasa bile sen yorulursun yinede mola verirsin motor asla şişmez sen merak etme :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bencede biraz seni yorar :)

Kıdemli bir Beat sürücüsü olarak cevaplarsam:)
Beat, sıcak yaz günlerinde dahi, artçı ile beraber sürüldüğünde dahi asla şişmez:cat: Sürekli Son Gaz gittiğin TEM otoyolunda bile, ortalama 75 km sürati tutturabilir ki yokuşları inişleri göz önünde bulundurursan iyi bile sayılabilir.
Önemli nokta arkadaşların söylediği aslında, beat rutin sıradan bakımları aksatılmadığında arıza yapmayan bir motordur, fazladan bakım ve özene ihtiyacı yoktur. İki kişi ile süspansiyon daha rahatlar ve uzun yollarda yormaz. Tek kişi ile sert bir süspansiyonu vardır, 100 km de bir (yolun durumuna göre..) mola gerektirebilir. Ben eşim ile Adapazarına kadar TEm yolunda temmuz ayında hep son gaz giderdim, dönerdim. Sorun olmazdı:)
Virajlaması ve frenleri çok çok iyi değildir, biraz bu konuya özen gösterilir ise bir arkadaşın dediği gibi, Dünyanın öbür ucuna da gidebilir.
İyi bayramlar:)

Bu yazıyı yazan şahıs Makine Başmühendisi ve BEAT sürücüsüdür...burayı dikkatle okumakta fayda var...:cat:

o ne diyorsa doğrudur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gıder gıder..al bı bujı yanına dewam et yola...

bencede gider beat 4 zamanlı oldugu ıcın şişme yapmaz zaten...
:cat:

GKN

motor gayet rahat gider, hemde hiç kontak kapamadan
önemli olan küçük bi scooterla sen o yolu gidebilirmisin, gidebileceksen sorun yok:wiinkk:

hiç çekinme, 100 cup mondiallerle gittik. buji,10 YTL. lastik şişiren dubleks veya iç lastik farketmez kipa forumda var. sinek ilacı gibi bir tüp. yanımda 12000 Km. gittim. iyi yolculuklar.

Bilgi veren herkese tşler arkadaslar bayramdan sonra gidicem inş..maksat gezmek olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar