PcKopatGhostRider' Alıntı:abicim şahin bu normal.. o araç olağanüstü yiyo benzini.. bence sen arabayı deiştir.. daha az yakan bişey al.. :cat:
benim honda beat 75 bin lira yakıyo. ayrıca bir adet corsa cdti marka arabam var. 110 120 bin lira yakıyor. yani scooter daha ekonomik. Üstelik 4 kişi taşımayı tartışmıyoruz. ben işe tek başıma gidiyorum. ve motorla gitmek her zaman daha ekonomik.
Yaw oğlunu ne zaman bindirecez benim alete? Buluşmalara getirirsen görüşürüzkardeşim benim ya ölürüm sana
desparadost' Alıntı:arkadaşlar benzine protesto derken motosiklet daha tasarruflu derken bu yazıyı habertükte okuyunca şaşırdım valla paylaşmak istedim.
Benzin Ligi Sıra Marka Yakıt tüketimi (100 km)
1 Daihatsu Cuore 1.0 Thrifty 4.6 lt
2 Smart fortwo coupe 4.7 lt
3 Opel Corsa 1.0 Ecotec 5.3 lt
4 Toyota Yaris 1.0 M/T 5.4 lt
5 Honda Jazz 1.4 LS 5.7 lt
ah beni bi anlasanız yukarıda örnek var boy örnekler veriyor hala muhalif oluyoruz birbirimize ne diyeyim arkadaşlar yazın canınız sağolsun ! yazın ama biraz ince düşünün ben motosiklet sevdasına 1992 yılında kuşadasında başladım sucooter hondayla gece gündüz gezerdim benzin mi oda ne derdim arabalar kendilerini yeniledi tasarruf yollarına gitti ama bizim motosikletler şimdi ağlıyo açıktım diye 2 günde 3 günde bir karnını doyuruyoruz yani artık bu benzin artışları durmazken motosiklet üreticileri de kendini yenilemeli buna dikkat cekmek istiyorum sadece bu ..Makine' Alıntı:Arkadaşlar ağırlığa oranladığınızda arabalar çok daha az yakıyor. Benim motor 215kg. 5,5 - 6,5 arası gider durur. Tam gazda ne yaktığını ölçemedim bile benzinim o anda bittiale:
arkadaşım sinekmi eziyorlar 15 senedir motosikletciyim öyle bi delikanlı çıkmadı sen okumadın galiba topik in açılış amacını .SAKAL' Alıntı:alın dizel araba rahatınıza bakın motosikletten daha ekonomik,
dizel arabanın motora göre artıları
+ekonomik
+araba olması
+daha güvenli
+4 tane manita atılabiliyo
+modifiye seçeneği çok
motosikletinde artıları var ama istanbul tarfiğinde ezerler motosikleti
SAKAL' Alıntı:alın dizel araba rahatınıza bakın motosikletten daha ekonomik,
+ekonomik
+araba olması
+daha güvenli
+modifiye seçeneği çok
ben zaten corsayla takılıyorum şaşırdım birden beni tanıyosun zannettimgiallorosso' Alıntı:o zaman sen niye motor istiyorsun al bir tane corsa takıl
okan4037' Alıntı::silent: ylmzz senın motor 110ft idi sanırım 8200 km mı yaptın
bbaday' Alıntı:mobilet alın mobilet bir çay bardağı ile 100km gittiği rivayet ediliyor:queen:
SAKAL' Alıntı:ben zaten corsayla takılıyorum şaşırdım birden beni tanıyosun zannettim
SAKAL' Alıntı:alın dizel araba rahatınıza bakın motosikletten daha ekonomik,
+ekonomik
+araba olması
+daha güvenli
+modifiye seçeneği çok
bak sen kozyatağı ben küçükyalı en iyi arkadaşım olursun yeminle bi ara tanışalım :cherry:giallorosso' Alıntı:manita demişken motorla değil ama cooperla tavladım
http://img332.imageshack.us/img332/120/kemal522wy5.jpg