Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

En alt satır gözümden kaçmış. Dediğin mevki Güzeloba diye geçer. Zaten pahalı bir semtken, yabancı uyruklu insan sayısının artması ile iyice pahalanan bir semt. Güzel mevkii dir ama bir eksi yönü, uçak sesi çok rahatsız eder.

Biz mi alıştık bilmiyorum, benim oğlum tam pistin altında ses falan gelmiyor gelse bile rahatsız etmiyor.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Biz mi alıştık bilmiyorum, benim oğlum tam pistin altında ses falan gelmiyor gelse bile rahatsız etmiyor.
Zamanında okul bitince Ankarada Kocatepe Camiine çok yakın bir ev kiralamıştım Küçükesatta.

2 hafta boyunca sabah ezanında yataktan zıpladığımı bilirim.

Sonraları alıştım.

Hiç duymaz oldum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Zamanında okul bitince Ankarada Kocatepe Camiine çok yakın bir ev kiralamıştım Küçükesatta.

2 hafta boyunca sabah ezanında yataktan zıpladığımı bilirim.

Sonraları alıştım.

Hiç duymaz oldum.
Benim 9 yaşına kadar yaşadığım evde semt camiîn tam 30m mesafedeki minaresinin hoparlörlerden bir tanesi aynı hizada direkt evin salonuna bakardı. Büyük amcam Yeşilköy'de bahçesi tren raylarına bitişik bir bahçe katında otururdu, her tren geçtiğinde evde titreşim / tıngırtı falan olurdu. İnsan alışıyor böyle şeylere... :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Brixton Cromwell 125
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yalnız sayın @BruceWayne, bana biraz üye seçiyormuşsunuz gibi geldi :) Herkesten alıntı yapıp, nazik mesajlarla onore etmişsiniz, lakin beni sadece kuru bir beğeni ile geçiştirmişsiniz :)

Ben "Ayvalık'a yerleşmeyin" dediğim için mi oluyor böyle...biraz kırıldım doğrusu...sizin gibi naif bir üyeden daha eşitlikçi bir yaklaşım beklerdim.

Selamlar, saygılar efendim...
Merhaba efendim. Ne yazık ki biraz öyle durmuş ama amacım kesinlikle böyle bir şey değildi, özür dilerim. Aslında henüz tam site dinamiklerine hakim olamama ve vakit bulamamadan kaynaklı cevap yazamamam, gözden kaçırmam. Bu yüzden herkesten teker teker, özür dilerim. Ve vakit ayırıp tavsiye, bilgi veren herkese de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgiler, selamlar.

Motosikleti
Yok
Benim 9 yaşına kadar yaşadığım evde semt camiîn tam 30m mesafedeki minaresinin hoparlörlerden bir tanesi aynı hizada direkt evin salonuna bakardı. Büyük amcam Yeşilköy'de bahçesi tren raylarına bitişik bir bahçe katında otururdu, her tren geçtiğinde evde titreşim / tıngırtı falan olurdu. İnsan alışıyor böyle şeylere... :)
Benim evler genelde hep cami yaninda olurdu, sanirim bana inat. Simdi ise kilise can sesi gelir arada :p
Su an tam olarak bir tren istasyonunun yanindayim, sehir ici/sehir disi trenler. Max tren araligi muhtemelen saat 2-4 arasi, 30 dk filandir. Peak saatlerde 2-3 dakikada bir tren geciyor. Yanindayim derken, tren hattina kusbakisi 30m.

Kisin hic bir sorun yok, yalitim oldukca basarili. Yazin ilk baslarda zordu, simdi duymuyorum bile. Haa arada manyagin teki havali tren kornasina basmazsa.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Merhaba efendim. Ne yazık ki biraz öyle durmuş ama amacım kesinlikle böyle bir şey değildi, özür dilerim. Aslında henüz tam site dinamiklerine hakim olamama ve vakit bulamamadan kaynaklı cevap yazamamam, gözden kaçırmam. Bu yüzden herkesten teker teker, özür dilerim. Ve vakit ayırıp tavsiye, bilgi veren herkese de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgiler, selamlar.
Aman efendim ne demek, özre gerek yok. Bizimkisi hoş bir latife...

Lakin burası biraz kamyoncu kıraathanesi gibidir, naif kimliğinize ters düşebilir :) Zaten site dinamiklerine hakim oldukça anlarsınız. Keyifli forumlar dilerim...

Ülkenin cenneti izmirdir.
Yazlık bölgesinde kalmıyorsan antalya gibi evden cıkıp denize giremezsin ama motosiklet sürücüleri için bence en iyi lokasyon.

Canın mı sıkıldı atla 5 saate istanbul, 4 saate antalya , 3 saate mugla.

denize mi gircen yarım saate urla, 1 saate çeşme, 45 dakikaya foça

tost mu yiyeceksin 70 dakikaya ayvalık

kamp mı yapacaksın 90 dakikaya bademli.
Kral şehir Manisa'dır. Bunların hepsini İzmir'le aynı şekilde yapar. Trafk yok. İş imkanı fazla. Üstelik İzmir'den yüzde 30 daha ucuz. Kirada ucuz, pazar da.

Motosikleti
D400
Kral şehir Manisa'dır. Bunların hepsini İzmir'le aynı şekilde yapar. Trafk yok. İş imkanı fazla. Üstelik İzmir'den yüzde 30 daha ucuz. Kirada ucuz, pazar da.

12 yıldır Manisada calısan birisi olarak katılmıyorum.

Tipler kötü, mekanlar dandik, yerleşim dagınık. Belli lokasyonlar hariç kafa dağıtılacak yer yok.
Karşıykada denizin dibindeyim, oldum olası sevmedim burayı.

Kiralar son 2 senede çok arttı, şu an eşyalı 1+1 evler 20 bin tl üstü ki bunlar merkezde değil villa bölgesinde. bunların hepsi merkezi sistem neredeyse, havuzu ısıtması sogutması +5 fatura cıkarıyorlar sana.

Şehirin canlı oldugu yerlerde kalmak ıstedıgınde izmirden farkı yok kiraların, izmirin tek kötü yanı cansız yerlerde bile kiralar pahalı.

İş imkanı olarak evet fabrika / sanayi olarak daha iyi.

Burası daha iyi olsa çoktan taşınırdım :D ama beklenti ile alakalı tabi, ben yürüyerek çarşıya, bara, sahile gitmeye alışkınım karşıyakada oturdugum için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar