Bayramlık Gezi

Bizler güney bölgesinde yaşayan insanlar olarak çok şanslıyız.22 derece havada bence motosiklete binmek dünanın en keyifli işi.Terlemiyorsunuz,üşümüyorsunuz....Bayramın son günü güzel havadan da istifade edip mer-mok olarak şöyle bir gezelim dedik.

DSC_0001-2.jpg

DSC_0003-1.jpg

DSC_0004-1.jpg

Bizim oğlan bende gelecem diye tutturunca mecburen kafes içinde gelmek zorunda kaldık.

DSC_0005-3.jpg

DSC_0008-2.jpg

Kızkalesini kaç kere çektim hatırlamıyorum.

DSC_0011-2.jpg

Sevgili İbrahim ve Funda,

DSC_0012-3.jpg

Ferhat ve Özlem,

DSC_0013-3.jpg

Kaan ve Sevinç,

DSC_0014-3.jpg

Erhan abi ve Sevda hanım,

DSC_0022-2.jpg

Biz,

DSC_0023-1.jpg

Motorlarımız,

DSC_0018-1.jpg

T-şörtümüz

DSC_0017-2.jpg

Biraz çiçek,

DSC_0016-3.jpg

DSC_0020-1.jpg

Yedek fotoğrafçı;

DSC_0021-3.jpg

Kahvaltımız,

DSC_0024-2.jpg

Gurup kahvaltıdan sonra tam bir motosiklet yolu olan Ortaören'e gitmeye karar verdi.Bense onları kıskandığım için kalıp Cennet-Cehennemi gezmeye karar verdim.Cenneti hep merak etmiştim.İnmesi-çıkması çok zor olduğundan bir türlü içerisine girmemiştim.İşte cennetin görüntüleri,

DSC_0031-3.jpg

DSC_0032-3.jpg

DSC_0033-3.jpg

DSC_0035-1.jpg

DSC_0036-3.jpg

DSC_0037-3.jpg

DSC_0038-2.jpg

DSC_0041-2.jpg

DSC_0042-2.jpg

DSC_0043-2.jpg

DSC_0044-1.jpg

DSC_0045-2.jpg

DSC_0047-1.jpg

DSC_0048-2.jpg

DSC_0049-2.jpg

DSC_0051-2.jpg

DSC_0052-2.jpg

DSC_0053-2.jpg

DSC_0056-1.jpg

DSC_0057-2.jpg

Gerçekten dedikleri kadar zormuş.İnmek bu kadar zorken çıkmak beni bitirdi.Yaşlandığımı kabul etmekten başka çarem yok sanırım.Dilim bir karış dışarda,soranlara hiç yorulmadım demekle meşgulüm.Bir de ilgimi çeken Suriyeli turistler oldu.Hiç bu kadar Suriyeli'yi bir arada görmemiştim.Vizenin kalkması onlara yaramış sanırım.

DSC_0058-2.jpg

DSC_0059-1.jpg

DSC_0060-1.jpg

DSC_0061-1.jpg

DSC_0062-1.jpg

DSC_0063-1.jpg

DSC_0064-1.jpg

DSC_0065-1.jpg

DSC_0067.jpg

DSC_0070.jpg

DSC_0071.jpg

DSC_0072.jpg

DSC_0075.jpg

DSC_0076.jpg

DSC_0080.jpg

DSC_0081.jpg

DSC_0082.jpg

DSC_0083.jpg

Yinede İndiğimize pişman olmadan çıktık.Herkesin bir defa mutlaka görmesi gerekir.Özellikle duvardaki sarkıtlar, mağara içindeki ambians ve kilise kalıntıları çok hoşumuza gitti...
Cehennemde ise pek bir şey yok...Kocaman bir uçurum...

DSC_0084.jpg

DSC_0085.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------

Bir yorgunluk kahvesi içelim dedik.Servis dediğin böyle olmalı,

DSC_0086.jpg

Gurupla tekrar buluşacağımız yere doğru giderken Yapraklı koya uğrayalım dedik,

DSC_0087.jpg

DSC_0088.jpg

DSC_0089.jpg

DSC_0094.jpg

Yapraklı koy bu mevsim ne kadar sessiz ve sakin.Yaz sezonu iğne atsanız yere düşmez,suya girecek yer bulamazsınız...Su ise pırıl pırıl,berrak ve kırmızı balıklar görülüyor...

Gurupla buluşma noktamız olan Susanoğlu Kaya kafedeyiz,

DSC_0098.jpg

Doğan bey,

DSC_0099.jpg

DSC_0142.jpg

İzzet bey,

DSC_0100.jpg

DSC_0143.jpg

Sibel hanım,

DSC_0101.jpg

Deniz hanım,

DSC_0104.jpg

Güneş yavaş yavaş batıyor,

DSC_0114.jpg

DSC_0115.jpg

DSC_0105.jpg

DSC_0107.jpg

DSC_0108.jpg

DSC_0109.jpg

DSC_0110.jpg

DSC_0111.jpg

DSC_0112.jpg

Gurup,

DSC_0113.jpg

İlginç bir olaya rastlıyoruz ve carette carettalar kıyıda avlanıyorlar,

DSC_0119.jpg

DSC_0120.jpg

DSC_0121.jpg

DSC_0122.jpg

DSC_0123.jpg

DSC_0124.jpg

DSC_0125.jpg

DSC_0126.jpg

DSC_0127.jpg

DSC_0129.jpg

DSC_0130.jpg

DSC_0131.jpg

Adamın teknesi ve bizim dalgıç,

DSC_0140.jpg

Ve gökyüzünün güneş battıktan sonraki hali,

DSC_0139.jpg

Kazasız belasız bir gezimizi daha tamamlamanın verdiği huzur içerisinde evlerimize döndük.Katılan tüm dostlara sonsuz teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elinize kolunuza sağlık, güzel bir aile gezisi olmuş resimlerde çok güzel ,paylaşım için teşekkürler

Adana İl Temsilcisi
güzel bir gündü,iyi değerlendirmişsiniz.emeğinize sağlık.

Gercekten Guzel Gezi oldu. Ortaorenden donerken Silifke'nin girisinde, kucuk bir kaza atlattık diyebilirim. 65-70 km hızla sol seritten ilerliyorum. Sola dogru tatlı bir virajdan cıkmak uzere iken tam karşımda yolun ortasında bi motosiklet. (Kaldırımdan inmiş yolu karşıya gecmeye calısıyor. İlk tepki olarak Motorlunun karsıya geçeme eylemini devam etticegini düşünerek tam sola yanastım firenlere ve kornaya bastım. Ama bizimki karsıya gecmek yerine kaldırım ile arasında kalan 1mt lik aralıgı kapattı yani motoru geriye cekti. Ben zaten sola dogru viraj alıyorum. Motoru biraz daha yartırıp tam soldan gitmek benim için daha kolay ve daha guvenli olacaktı. Ama artık bunu yapamazdım. Cunku tam onumde yolu dikine kesen ve sol seridi tamamen kapatmış bir motosiklet duruyordu. Bu arada Fundanın --İbrahimmm İbrahimmmm diye bağırısı korku filmlerinde gerilimi arttıran muzik gibiydi. O anda bir karar vermeliydim. Ya firenleri kokleyip (hafif sola virajda oldugum için) buyuk olasılıkla motoru yatıracaktım. Yada ani olarak makas atarcasına sag, sol yaparak kurtarmaya calışacaktım. Motora olan hakimiyetimi arttırmak için on fireni bıraktım. Hafif arka firen kontrolu ile sag, sol yaparak onumdeki motorum yaklasık 50cm onunden gectim. Kısa bir sessizlikten sonra Fundaya seslendim. Cevap yok, Fundaa diyorum, Cevap yok. Saga cekmeye karar verdigim anda funda cevap verdi...İbrahim o neydi oyle, nasıl gectik onu. Sonrasında soyleyecek soz bulamayarak kekelemeye başladı... Halen trafikde oldugumuz için kendimizi cabuk toplayıp yolumuza devam etmeliydik. Umarım yolumuza cıkan motorlu genc yaptıgı hatanın farkına varmıştır... Hepinize kazasız surusler..

Mersin İl Temsilcisi
AKSENİZ SICAKLIĞINDA BİR TAT VERMİŞSİNİZ... :)
yahu tatillerde ne kadar hareketli buralar

1 grup hataydaydı
ben maraştaydım
antep maraştaydı
hatay burcu maraştaydı
adanadan bir parça boğsaktaydı
mermok ören yerlerindeydi
sonra maraştan bir grup osmaniyeey geçti

.....
vesselam :) ya bir de benzin ucuz olsaydı var ya...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

Gercekten Guzel Gezi oldu. Ortaorenden donerken Silifke'nin girisinde, kucuk bir kaza atlattık diyebilirim. 65-70 km hızla sol seritten ilerliyorum. Sola dogru tatlı bir virajdan cıkmak uzere iken tam karşımda yolun ortasında bi motosiklet. (Kaldırımdan inmiş yolu karşıya gecmeye calısıyor. İlk tepki olarak Motorlunun karsıya geçeme eylemini devam etticegini düşünerek tam sola yanastım firenlere ve kornaya bastım. Ama bizimki karsıya gecmek yerine kaldırım ile arasında kalan 1mt lik aralıgı kapattı yani motoru geriye cekti. Ben zaten sola dogru viraj alıyorum. Motoru biraz daha yartırıp tam soldan gitmek benim için daha kolay ve daha guvenli olacaktı. Ama artık bunu yapamazdım. Cunku tam onumde yolu dikine kesen ve sol seridi tamamen kapatmış bir motosiklet duruyordu. Bu arada Fundanın --İbrahimmm İbrahimmmm diye bağırısı korku filmlerinde gerilimi arttıran muzik gibiydi. O anda bir karar vermeliydim. Ya firenleri kokleyip (hafif sola virajda oldugum için) buyuk olasılıkla motoru yatıracaktım. Yada ani olarak makas atarcasına sag, sol yaparak kurtarmaya calışacaktım. Motora olan hakimiyetimi arttırmak için on fireni bıraktım. Hafif arka firen kontrolu ile sag, sol yaparak onumdeki motorum yaklasık 50cm onunden gectim. Kısa bir sessizlikten sonra Fundaya seslendim. Cevap yok, Fundaa diyorum, Cevap yok. Saga cekmeye karar verdigim anda funda cevap verdi...İbrahim o neydi oyle, nasıl gectik onu. Sonrasında soyleyecek soz bulamayarak kekelemeye başladı... Halen trafikde oldugumuz için kendimizi cabuk toplayıp yolumuza devam etmeliydik. Umarım yolumuza cıkan motorlu genc yaptıgı hatanın farkına varmıştır... Hepinize kazasız surusler..

daha sonra inip bir çocuk yapsaydın ya o heriften :bounce:

AKSENİZ SICAKLIĞINDA BİR TAT VERMİŞSİNİZ... :)
yahu tatillerde ne kadar hareketli buralar

1 grup hataydaydı
ben maraştaydım
antep maraştaydı
hatay burcu maraştaydı
adanadan bir parça boğsaktaydı
mermok ören yerlerindeydi
sonra maraştan bir grup osmaniyeey geçti

.....
vesselam :) ya bir de benzin ucuz olsaydı var ya...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

daha sonra inip bir çocuk yapsaydın ya o heriften :bounce:

Aman abi sen ne diyon. Zaten elimizde bitane var zor zapdediyoruz. İkinci icin henüz hazır degiliz.. :p:p:p .

Son düzenleme:
Biz de buralarda 9-10 derecelerde biniyoruz :) arasıra donuyoruz ama olsun yine de değiyor :)

Tebrikler harika gezi olmus :)

maestro33, kullanıcı adı veya şifre hatası denilen olası sebepten kurduğunuz siteye giremiyorum bilgin olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Manzaralar harika tebrik ederim...

Kasım ayında 22 derecede motosiklete binme keyfiniz haziran temmuz ağustos aylarında daha bi keyifli oluyordur herhalde. :mrgreen:

Fotoğraflar şahane olmuş..

Hele o carettaların av partisine bittim..Bir o kadar daha foto olsa bakardım :) Ama avlanmaktan ziyade oynaşmışlar balıkla sanırım..

Kaza atlatan arkadaşlara da geçmiş olsun..Sıkı refleksler olası teması engellemiş..
:rendeer:

güzel gezi olmuş, aynı yerleri dolaşmışız kısmet karşılaşamadık

Fotoğraflar şahane olmuş..

Hele o carettaların av partisine bittim..Bir o kadar daha foto olsa bakardım :) Ama avlanmaktan ziyade oynaşmışlar balıkla sanırım..

Kaza atlatan arkadaşlara da geçmiş olsun..Sıkı refleksler olası teması engellemiş..
:rendeer:

Tesekkürler... Hepinize kazasız surusler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar