Bayramınız Kutlu Olsun

TÜM MOTORSİKLET CAMİASININ RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM :rendeer:

tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlarım....

arkadaşlar kimse kızmasın ama bu bayram şeker bayramı değil...bir ay boyunca ramazan dedik şimdi şeker bayramı dersek yakışık almaz değilmi....büyüklerimin elleriinden öperim.....saygılar...:rendeer:

Tüm Mt ailesinin bayramını kutlarım...:rendeer:

Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum...

Büyüklerim; bayram harçılığına gerenk yok iki tur atmam yeterli motosikletlerinizle:mrgreen:

Mutlu bayramlar,ama malesef yine haberlerde ne kazalar çıkcak ona üzülüyorum :(:(

Tüm Türkiye'nin ve tüm motosiklet severlerin bayramı kutlu olsun :rendeer:

Kazasız belasız bir bayram diliyorum hepinize :rendeer:biliyoruz ki bayram sebebi ile yollar yine dolup taşacak bizler daha dikkatli olmalıyız,umarım MT ailesi olarak kötü bi haber almadan güzel bir bayram yaşarız...BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız bir bayram gecırmenız dılegıyle.Allah tuttugumuz orucu kabul etsın günahlarımızı af eylesın..

herkesin bayramı mübarek olsun :mrgreen:
kazasız belasız bol bol güzel neşeli geçicek bir bayram dileği ile

motorla gezicekler için
aman dikkat herkes akın akın araçlarıyla oraya buraya gidecekler oraya buraya yetişemeye çalışan çok olucak hızlı giden dikkatsiz olan gözünüzü seviyim dikkat :rendeer:

Moderatör
Sabahın köründe MT'ye girdim, sırf bayram mesajı yazmak için ama unuttum :) Herkese hayırlı bayramlar, büyüklerini ihmal etmeyin, küçüklerinizi sevindirin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Seker gibi bir bayram geçirmeniz dilegiyle,nice bayramlara MT....:cat:

Herşeyi yemenin içmenin serbest olduğu 12 ayın sultanları 11 aylar başlamıştır. HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN....

Tüm MT ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlar sevdikleriyle beraber kazasız belasız günler dilerim...

Bütün Türk İslam aleminin Bayramı mubarek olsun.

Bayramınız ve sonrasını hayırlara vesile olmasını dilerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar