Bayramın ikinci günü 17 Kasım Çarşamba İznik gezisi

bende kgs var, kullanırsın canın sağolsun:) bayramda otoyollar ücretsiz olması lazım ...08:00 levent bp sana uyuyor galiba ama konuyu açan arkadaşımızın durumu onaylaması lazım, ayıp olur ona:) o karar versin ...

tamamdır hocam nasip kısmet olursa hava şartları el verirse 7 20 de buradan gaz açarım pendiğe.. sanırım 8 00 a yakın bir saatte oralarda olurum.. biri bana telefonunu verirse sıkıntı yaşamadan gideriz işallah..

aa yollar ücret ise ben direk 2. kopruden pendiğe giderim.. ama ne kadar zamanda giderim bilmiyorum bide tam nerde pendik iskelesi onuda bilmiyorum ama sahildeyse sorun yok bulurum :)

ikinci köprüden yolu çok uzatmış olursun. eğer pendikte nereye gelmen gerektiğini bilmiyorsan direk selimler ile levent bp'de buluş onlarla gel bu tarafa :)

ya da birinci kopru gişelerinde buluşun, daha rahat olur belki :)

1. kopru gişelerinde buluşalım ozaman ustalar.. hemen köprüyü geçince gayet uygundur benim için... sanırım 7 40 civarı orada olurum..

Gezin bakalım, motorsuzluk kötü şey gerçekten de :mrgreen:

Engin, bahara acayip rotalar planlıyorum. Sen motoru ayarladığında feci toz toprak olacaz, ona göre... :p Şimdi yalnız başıma giremiyorum aklım kalıyor zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------

1. kopru gişelerinde buluşalım ozaman ustalar.. hemen köprüyü geçince gayet uygundur benim için... sanırım 7 40 civarı orada olurum..

Arkadaşlar, Pendik-Yalova feribotunun tam 8:15'te kalktığı ve bir sonraki feribotun 9:30'da olduğu biliniyor değil mi?

Ayrıca, normalde kalkıştan bir 15 dk. önce orada olmanız gerekiyor. Yani 8:15'e binecekseniz 8:00 gibi orada olun derim. Yine de siz bilirsiniz tabii.

selim ile şimdi telefonla konustum.

birinci köprü gişelerini geçmeden sağda bir polis merkezi var, metrobüslerin geçiş yaptığı gişelerin orda.

orda gişeleri geçmeden önce buluşursunuz, 07:30 gibi ordan yola çıkarsanız rahatlıkla yetişirsiniz :cat:

selim abi biraz gaza basarsam 7 30 da orada olabilrim diye düşünüyorum..
isterseniz buçuk yapalım en aksi 40 olsun.. ki mecidiyeköyde trafik falan olmayacağı için yapıştırır gelirim 'bence..'

Bulut, Selim Hocam yine olmadı!..
Aslında ikinci gün de izinliydim ama son anda iptal oldu iznim.
4. gün izinliyim, bir organizasyon daha istiyoruz. :)
İyi eğlenceler size.

ya arkadaşlar çok özür diliyorum yarın çok önemli bi misafirimiz geliyormuş evde bulunmam gerekiyor öğleden sonra.. akrabalar ve bayram saçmalıkları işte bilirsiniz.. :( geziden çok nişanlımı görmek istiyordum oda yalan oldu, umarım kimsenin kalbini kırmıyorumdur, tekrar çok özür dilerim :(

Gezin bakalım, motorsuzluk kötü şey gerçekten de :mrgreen:

engincim henüz artçı denemem olmadı, ilk kurbanım olmanı istemediğim için teklif edemedim, kusura bakma :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------

ya arkadaşlar çok özür diliyorum yarın çok önemli bi misafirimiz geliyormuş evde bulunmam gerekiyor öğleden sonra.. akrabalar ve bayram saçmalıkları işte bilirsiniz.. :( geziden çok nişanlımı görmek istiyordum oda yalan oldu, umarım kimsenin kalbini kırmıyorumdur, tekrar çok özür dilerim :(

kısmet değilmiş, bir daha ki sefere inşallah ...

kısmet değilmiş, sağlık olsun. :)

hepimiz buradayız, başka bir sefer hepbirlikte yine gideriz :cat:

bu arada iznik'te gorulcek yerlerin ve tavsiye edilen restoranların listesini çıkardım yazıcıdan. sıra haritaya gelmişti ki kartüş bitti :S

Selim eğer çıktı alma şansın varsa haritanın bi çıktısını alabilirsen sevinirim yolda gerekebilir.

bendeki haritada sadece ilçeler nokta olarak gorunuyor çok komik oldu :queen:

ye kürküm ye dünyası naparsın :) motorun yoksa artık evine çekilicen, tv'nin karşında çayını içicen:) şaka bir yana bizim konuda zırt pırt arıza çıkıyor, bakalım ne olacak :) transalp mi arıyorsun hala? şu f650'ler çok az yakıyormuş, 3.4-4lt arasını tutturmak mümkünmüş, bir sürü f650 var, daha kolay bulursun, titreşimi mondiden daha azdır heralde ...

Görürüm ben seni enduro yollarında..Bekle hele şu kış geçsin :mrgreen:

vallahi benim motora birlikte sığabilecek olsak seve seve sizi artçı olarak alırdım :)

Teşekkür ederim..Biliyorum zaten bu konuda rica etsem seve seve yardım edecek senin gibi arkadaşlarım var, eyvallah..
Ama ben ölüm kalım meselesi olmadığı müddetçe ne artçı almaya ne de artçı olarak binmeye sıcak bakmıyorum.. :)
Zaten ficudum da risk arzeder ikili sürüşlerde :mrgreen:

Engin, bahara acayip rotalar planlıyorum. Sen motoru ayarladığında feci toz toprak olacaz, ona göre... :p Şimdi yalnız başıma giremiyorum aklım kalıyor zaten.

Yap bakalım Emre..Zaten alayım motoru, bir çift de push to talk özellikli telsiz alacağım..Birini sana hediye edeceğim..O zaman seninle ayağımızı yere basmadan tarladan tarlaya koşacağız ıssızlarda..Arada anca portakal, şeftali ve su için dururuz o kadar :mrgreen:

Yap bakalım Emre..Zaten alayım motoru, bir çift de push to talk özellikli telsiz alacağım..Birini sana hediye edeceğim..O zaman seninle ayağımızı yere basmadan tarladan tarlaya koşacağız ıssızlarda..Arada anca portakal, şeftali ve su için dururuz o kadar :mrgreen:

Bende bende...:mrgreen::mrgreen:

arkadaşlar selam.

çok keyifli bir gezi yaptık. Emrello ile sabah feribotta karşılaştık ve sonrasında öğle yemeğini birlikte yedik.

fotoğrafları 1 saate kadar yüklerim, az önce içeri adım attım. :)

Bende bende...:mrgreen::mrgreen:

aynısından,:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:24 ----------

arkadaşlar selam.

çok keyifli bir gezi yaptık. Emrello ile sabah feribotta karşılaştık ve sonrasında öğle yemeğini birlikte yedik.

fotoğrafları 1 saate kadar yüklerim, az önce içeri adım attım. :)

Sorunsuz ve zevkli geçmesine sevindim,umarım tekrarında ben de olurum.

Bende sağ salim eve ulaştım.Bana göre harika bir geziydi.Teşekkürler.Fotoğraflar 1 saate kadar hazır olur.

Aranızda olmayı çok isterdim :salut:
Kısmetse 1 aya kadar motorumu alacağım, bir daha ki gezinizde katılacağım inş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar