Bayramda Doğu Batı Karadeniz Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
8 Tem 2016
Mesajlar
7
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
image.png


Bir kaç kere Sinop yapınca uzun yola gitme isteğim hep olmuştu. Bayram tatili dokuz güne çıkınca hiç düşünmeden hemen yola çıktım.

Bajaj boxer hemen hazırladım bir sırt çantasına don atlet koydum kışlık addidas montumu koydum, diğer çantaya ise yağmurluk ve çorapları koydum. Çadırımı ve met motora bağladım ve yola düştüm rotam ise şu şekildeydi.

Samsun, Merzifon, Tosya, Kastamonu merkez, Küre, İnebolu, Abana, Türkeli, Ayancık, Erfelek, Samsun dönüş.

Cumartesi Temmuz 2 2016

Yollar çok kalabalıktı. Arabalar uçarcasına gidiyordu. Gündüz sıcak olduğu için gece yolculuk tercih ediliyordu. O kadar yoğun bir trafik vardı ki sormayın. Yoğunluk ana yollarda daha fazlaydı. Koca oto yolda bile trafik sıkışıklığı vardı. Artık araba çılgınlığı artmış samsundan havzaya gelirken 50 tane metro otobüsü görmüştüm.

Gece ilerledikçe Uyku Başladı

Yol samsundan uzaklaştıkça rotayı tuturma çabası arttı ben harita kullanmam en güzel harita kamyon garajındaki tırcılardır onlara sosrarım yol nasıl trafik nasıl değme gps bile taş çıkarır merzifonda sonra gümüşhacıköy bir benzinliğe girdim arkadaşlar sahur yapıyolardı hamid, abdulleyh urfalı iki arkadaş mazot ve otogaz satıyorlar çay aldım yemeklerini yedim sonra oturduk koyu bir sohbete önce kürt türk kavgası yaptık sonra oradan buradan derken sabahı ettik bayağı sigara içip çay içince mide altüst oldu

Çadırın direklerini unutmuşum

Yola aniden çıkınca çadırın direkleri unutmuşum osmancıkta farkettim uykum vardı ve yollar çok kalabalıktı çadır kuracaktım ama direkler yoktu.

Midem bozulmuş İshal Olmuşum

Osmancıktan tosyaya giderken yollar çok kalabalıktı sanki trafik sıkışıklığı vardı. Sürekli otomobil geçiyordu. Gece karanlığını otomobillerin aydınlığı ile gözlerimi alıyordu. Birden karnım ağrımaya başladı. Bu keko benzincide yiyip içince oldu tosyaya doğru bir tesis buldum. Bulamasaydım yolda kargoyu bırakacaktım. Kocaman tesis bayram yoğunluğu anababa günü yollar helada bitane boş yer buldum. Motorcu olunca tuvalete girmekte sıkıntı. kıyafetler bi ton malzeme neyse geçti derken yine karnım ağrıdı bidaha koştur tesise gir. Hamdi abinin arkadaşı abdulleyh antepli olan çok oturup patronu lafa tutmuş ve kürt türk kavgası çıkardım için galiba çaya misül koydu bir daha gittiğimde hesap sorarım.

Karnım ağrıdığı için tosya yolunda bir cami buldum toprağa yattım ve uyudum ağrı falan kalmadı

05.jpg


Tosyadan kastamonuya geçiş

Tosya kastamonuya geçiş için ara bir yol var ormanların içinden güzel bir geçiş yaptım. Bu yolu gece geçmeyin yer yer milli parktan geçiyorsunuz ayılar falan var yol çıkış olduğu için benzini tosya çıkışında lukoilden alın başka benzinlik yok pompacıya arife günü ben buranın yabancısıyım kastamonu genelevi nerede kalıyor tarif edermisin dediğimde arkadaş bayağı bi bozulmuştu :)

06.jpg
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst