Bayram Yolculuğum..

Bir anlık karar vermeyle 30 ağustos günü sabah 7 de yola çıktım. Önce memleketime uğradım. Bayramın 2. günü dikiliye. 3. Günü ayvalığa geçtim. Yani bugün. Daha sonra öğlen 2 gibi sıkıldım ve dönüş yapmaya karar verdim. gece saat 12 civarı yani az önce eve vardım. Yollar giderken inanılmaz boştu. Gelirken ise aynı inanılmaz derecede doluydu. Haritada tam göstermek istediğim şekilde olmadı.

Bu sırada yolda onlarca motorlu yolculuk yapan insan gördüm. Sağ olsunlar neredeyse hepsiyle selamlaştık gerekten bu mutluluk verici bir şey. Herkese uzun yol tavsiye ederim. Cesaretlenin ve aklınıza koyun.

İyi bayramlar

Not: Açıkcası paralı yolları kullanmadan sadece feribota para verdim. Ama haritada o şekilde işaretleyemedim.
Not2: Bursa şoförleri İstanbuldakilerden daha gaddar. Motorculara hiç saygıları yok. Sürekli silme geçiş yapıyorlar.
Not3: Motosiklette başıma gelen tek sorun vites ile vites pedalı arasında somonla tutturulmuş bir çubuk var. Titreşimden olsa gerek 3 kere somun yerinden çıktı.

Lnk02J.png

Son düzenleme:
Gçtiğimiz hafta kız arkadaşımla öglen 3gibi kafamıza esti ve Bursa için yola koyulmuştuk. Günübirlik Bursa Görükleye gittik geldik. Yol okadar keyifliydiki... İlk uzun yolumu yapmıştım ve çok mutlu olmuştum.

Cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim.

Uzun yol yapın, korkunuzu yenin :)

İyi bayramlar.

Uzun yol korkutucu değildir. Hatta kurallarına riayet edildiğinde şehir içi sürüşlerden çok daha güvenli ve keyiflidir.

DKN

Guzel gezi olmus Fotograflarda ekleseydiniz keske

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ne zaman Bursa merkeze motorla girsem, muhakkak bi minibüscü / dolmuscu / taksici ile kavga eder buluyorum kendimi. İstanbul'un bi mahallesi bile değil merkezi , ama bu kadar yabani şöför nasıl bi arada toplanmıs merak ediyorum.

Kazasız belasız nice geziler yaparsınız inşallah. Ben de bayramda yollardaydım. İstanbul-İzmir-İstanbul yaptım. 7 saatte gittim. Trafikten dolayı 9 saatte döndüm. Yollarda olmak güzel fakat insanlarımız çok tuhaf araç kullanıyor. Bir otomobilin sizi geçerken biraz şeridinize geçip 50 metre sonra kendi şeridine dönmesi nasıl bir kompleksin ifadesi bilmiyorum. Sıkça görür oldum. Dönüş yolu çok kalabalıktı. Bursa yakınlarında Polis kontrol noktalarından birinde trafik aniden yavaşlayınca bir şeyler olacağı içime doğdu. Kontrol ederek emniyet şeridine kaçtım. Arkamda tahmin ettiğim cayırtı koptu. Arabaya vurması önemli değil. Fakat bir motosiklet olsa çok kötü olabilirdi. Hep yollarda olun. Sağlıcakla kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar