Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dun yollarda cok guzel bir kalabalik vardi..maybachlar,range ler, a8L ler hepsi surunuyodu.
Bayram trafigi zengin fakir ayirmiyor, herkesin agzini yuzunu opuyordu.
mmotorcu oldugum halde bana bile 30-40 dk ya mal oldu.
allahin İvrindi sinde trafik olur mu ? Oluyormus.
Eminiyet seridinden,aralardan kuğu gibi akarken sikintidan patlayan insanlari gorunce bu motorun ne kadar muhtesem bir alet oldugunu tekrar anladim, canim ya.
Bi de altima kalin esofman giydim,sanki evde koltuktayim(tavsiye etmiyorum)
Fakat emniyet seritlerinin dolu olmasina asiri uyuz oldum.yavsaklar.
Bursa otobaninda bir salakla karsilastim,emniyet seridinde 10 kmh hizla gidiyor arkasinda 1 km kuyruk.
Geldim yanina "nabiyon aq,yurusene" dedim.
"Hocaaaammm,hocammm(bagiriyor duyuyayim diye) bilerek boyle gidiyorum. normal yolunda giden insanlari salak yerine koyuyor bunlar!"
boyle gerizekali cevap karsisinda 3 sn lik bir suskunluk yasadim.en son allah belani versin diyerek ayrildim.
Sonuc olarak bayram trafigini severim.Kisin usuyen biz,yazin pisen biz,kelle koltukta giden biz.
Bu avantaji da olmasa ne zikime motor.kullaniyoz di mi eheh
Gecmis seker festivalinizi tekrar kutlarim.
Bayram trafigi zengin fakir ayirmiyor, herkesin agzini yuzunu opuyordu.
mmotorcu oldugum halde bana bile 30-40 dk ya mal oldu.
allahin İvrindi sinde trafik olur mu ? Oluyormus.
Eminiyet seridinden,aralardan kuğu gibi akarken sikintidan patlayan insanlari gorunce bu motorun ne kadar muhtesem bir alet oldugunu tekrar anladim, canim ya.
Bi de altima kalin esofman giydim,sanki evde koltuktayim(tavsiye etmiyorum)
Fakat emniyet seritlerinin dolu olmasina asiri uyuz oldum.yavsaklar.
Bursa otobaninda bir salakla karsilastim,emniyet seridinde 10 kmh hizla gidiyor arkasinda 1 km kuyruk.
Geldim yanina "nabiyon aq,yurusene" dedim.
"Hocaaaammm,hocammm(bagiriyor duyuyayim diye) bilerek boyle gidiyorum. normal yolunda giden insanlari salak yerine koyuyor bunlar!"
boyle gerizekali cevap karsisinda 3 sn lik bir suskunluk yasadim.en son allah belani versin diyerek ayrildim.
Sonuc olarak bayram trafigini severim.Kisin usuyen biz,yazin pisen biz,kelle koltukta giden biz.
Bu avantaji da olmasa ne zikime motor.kullaniyoz di mi eheh
Gecmis seker festivalinizi tekrar kutlarim.