Bayram geldi sayılır hazırlık tamam mı?

F54

evet arkadaşlar abiler bayram geliyor malum bazı örf ve adetler bazı insanlara göre geride kalmış olabilir fakat biz hala o eski insan diye tabir edilen insanlar gibi bayramlarımızı geçirmeye devam ediyoruz ve böyle çok mutluyuz...daha önceden baklava imalat işinde çalıştığıım için bu işlere elim yatkındır fakat o günlerde evde baklava açılmaz ben çalıştığım yerden her bayram 2 tepsi getirirdim anne min elini sıcak sudan soğuk suya değdirmezdim fakat işi bırakınca bu işi annem le birlikte yapmaya karar verdik ben engin tecrübelerimi ona aktardım oda el becerisini tepsiye döktü ve ortaya mükemmel ötesi baklavalar çıkmaya başladı gerek görüntü gerek tat gerekse lezzet hepsi bi arada ve en temiz en güvenilir ustalardan daha da hijyenik daha da leziz baklavalar yiyoruz birkaç resim atayım ve düşüncelerinizi alalım:cherry:

ben gaziantepliyim. :) annem çok iyi yapar bu işi ama bencede yanmış gibi görünüyo bide şerbeti yememiş daha bu tam :D

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mındar mındar :p

ben de çakı pıçaklarımı hazırladım
tatlı işi anacığımıza kaldı, cumartesi nasipse tadacaz
ya da hanımın kulaklarını çekim bi, erken yerim baklavayı
ama belki de cumartesiye kalır bu iş ::huuuh:: :queen:

F54

arkadaş ben evde 3 kişi yaşıyorum ve benden başka yiyen olmaz bana da 4 gün gitmez bu tatlı:p kavgada yumruk saymam yani:cherry:

Uvvvv Ovv Vov ımmmm :queen:
baklava.jpg

abi baklava tam benlik olmuş ben az yanık severim ağzım sulandı fatih abi bende isterim bende isterim :cherry:

valla nasıl olduğuna tadına bakmadan karar veremeyiz :p canım çekti he gidip alsam mı yakındaki pastaneden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar