25 karakterTamam hadi bekleyelim bakalım üç gün:mrgreen:
:wiinkk::wiinkk:
25 karakterTamam hadi bekleyelim bakalım üç gün:mrgreen:
Comet yokki artık sattım. Yeni motorumda sürpriz olsun![]()
kesinlikle fz 600 fazer demi :cherry:
Yanlış tahmin:queen: Bu arada topiği saptırttık. Aceba yeni bi topic mi açsaydım :cherry:
Pınar Fazer'ı bırak Fazer erkek motoru sen git kendine Bandit 650 veya ER6F al...![]()
gt250r mı yoksa :cherry: ss değil ya o bakımdannnn.:cherry:
şeytan diyoki internetten racing den kırma ne kadar motor varsa listesini çıkartıp foyasını (sırrını:cherryYanlış tahmin:queen: Bu arada topiği saptırttık. Aceba yeni bi topic mi açsaydım :cherry:
şeytan diyoki internetten racing den kırma ne kadar motor varsa listesini çıkartıp foyasını (sırrını:cherryortaya çıkart ;belden aşşağı vurmak olur demi:salut:
Bulabiliyorsan bul vallaa noolcak:cherry:
bu şartlarda varaderoyla degil ta ile bile gidilecek mekan degil şartlar kolay olsa herkes endurocu olur ayrıca xt 600 bile geçemedi gerçeten zevk almak istıyorsak bu tür yol koşullarında mutlaka spesyal makınlar olmalı hava kuru iken hertürlü motorla inilebilir saygılarımlaolur olur.. metin abi hep varaderoyla gidiyo oraya..
bu şartlarda varaderoyla degil ta ile bile gidilecek mekan degil şartlar kolay olsa herkes endurocu olur ayrıca xt 600 bile geçemedi gerçeten zevk almak istıyorsak bu tür yol koşullarında mutlaka spesyal makınlar olmalı hava kuru iken hertürlü motorla inilebilir saygılarımla
ss denilebilir aslında ama tam deil![]()