artık bayilere bile güven kalmadı, iyi insanlar hariç memleket sahtekar üçkağıtcı ile doldu,
kendi açtığım konuda belirtmiştim. bursanın bir ilçesindeki bayiden motolux scooter satın aldım adama kaparo gönderdim, aynı gün akşamı motor gönderdiler geldiklerinde ise kartımdan parayı çektiler. o dalgınlıkla ben evrakları sormadım, ertesi günü aradım bir kağıdın fabrikadan gelmesi gerktiğini bir kaç güne göndereceklerini söylediler, bir kaç gün bekledim yine aradım. çok işleri olduğunu sonra aqrayacaklarını söyleyip kapattılar bir kaç gün bekledim yine aradım bu kez tehdit küfür başladı saydırmaya nedeni ise sık sık arayıp sormam işleri çokmuşda benlemi uğraşacaklarmışda, ve arkasından git mahkemeye ver göndermiyorum dedi, kısacası ne iş yaparsanz yapın işinizi sağlam yapın ortalık çok kötü
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
bu devirde ne bayiye ne fabrikaya güven kalmadı, arayın motolux fabrika firmasını bir bayan çıkıyor size malı satana kadar yağ bal oluyorlar ama bir sorundan bahsederseniz alaycı bir tavır takınıyor yada ciddiye almıyor ve o bayandan başkasınada ulaşamıyorsunuz.