Bayiden motor sıfır km motor almak.

Merhaba 2022 model yamaha mt25 almak istiyorum,bulunduğum ilçede yamaha bayisi olmadığı için çevre illerden almayı düşünüyorum fakat bayiler motor yok diyorlar. Bu motoru nasıl tedarik edebilirim. Yardımcı olurmusunuz? Herhangi bir yamaha bayisine gidip sıraya yazılmak yetiyormu yoksa çevre illerdeki bayilere de extradan yazılmak mı gerekiyor. Bu süreç nasıl ilerliyor. Teşekkürler

Valla bayiye gidip yazılacaksın honda bayileri kapora alıyor ama fiyat garanti değil yani bugün 100 der ama motor geldiğinde 120 olur gibibir durum var ikinci ellersıfırdan pahalı şuanda :)

Dün mondial bayi / servisine motosikletimi tamir için götürdüm. Bu ay için bize 14 tane motosiklet verdiler daha gelmeden satıldı dedi.

Bir tarafta yandık bittik diyenler, bir tarafta bana araba, motosiklet ver diye bayi önünde bekleşenler. :sunny:

Dün mondial bayi / servisine motosikletimi tamir için götürdüm. Bu ay için bize 14 tane motosiklet verdiler daha gelmeden satıldı dedi.

Bir tarafta yandık bittik diyenler, bir tarafta bana araba, motosiklet ver diye bayi önünde bekleşenler. :sunny:

Çünkü daha da zam gelecek artık alamayacağız diye borç harç alıyor insanlar . Trendyolda çalışmak için 20000 liraya spontini scooter aldım.2 yıl kredi çektim toplam geri ödemesi 33000 lira motosikletin şuanki bayi fiyatı 34000 lira

Çünkü daha da zam gelecek artık alamayacağız diye borç harç alıyor insanlar . Trendyolda çalışmak için 20000 liraya spontini scooter aldım.2 yıl kredi çektim toplam geri ödemesi 33000 lira motosikletin şuanki bayi fiyatı 34000 lira

Ne diyeceğimi bilemedim. En iyisi son kalan para ile huni almak.

Motosikleti
Honda CB125F

Abi yüksek enflasyonunun olduğu dönemlerde elinde para olanlar yada geliri borçlanmaya yeten insanlar almak istedikleri ürünleri fiyat artışlarından etkilenmemesi için bir an önce almak ister.
Esas yananlar yeterli geliri ve birikimi olmayan insanlar olur. Herşeyin fiyatı sürekli arttıkça eldeki kısıtlı imkanlar büyük çile olur.

Abi yüksek enflasyonunun olduğu dönemlerde elinde para olanlar yada geliri borçlanmaya yeten insanlar almak istedikleri ürünleri fiyat artışlarından etkilenmemesi için bir an önce almak ister.
Esas yananlar yeterli geliri ve birikimi olmayan insanlar olur. Herşeyin fiyatı sürekli arttıkça eldeki kısıtlı imkanlar büyük çile olur.

Beni ne güzel tarif ettiniz hocam

Çoğu insanlar motorsiklet arabayı yatırım vasıtası olarak görüyor o yüzden elinde para tutmak istemiyor mala yatırmak istiyorlar çoğu insanlar..

Kapora verip sıraya yazılman lazım. Bayilere her ay 3-5 motor düşüyor. Gelen motorlar sırada kim varsa ona gittiği için sırada değilseniz motor almanız imkansız.

Tek bir bayiye yazılmamız yeterlimi Yoksa çevre illerdeki bayilere de ekstradan yazılmalımıyım? Birde gerçekten sıra gelince arıyorlarmı? Boşuna umut bağlamaktan istemiyorum çünkü bu işin ticaretini yapanlara el altından gelen tüm motorları sıraya bakmaksızın vereceklerse sıraya girmeninde Bi anlamı kalmaz.

motosikletler de arabalar gibi bayiden çıkmadan galerilere satılıyor artık. 2020 yılında sıfır km r25 aldığımda, bayiden sıfır km motor çıkartan son sıradan vatandaşlardan biri olacağımı hiç tahmin edemezdim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben emek vermeden gelen kazancın bereketine inanmayanlardanım. Gayrimenkul sektörünün farklı bir alanından para kazansam da emlakçıların büyük bir çoğunluğu ve de araba/motor farketmez galericilerin hemen hemen hepsinden nefret etmekteyim.

Pandemisini de hükümetin berbat ekonomi yönetimini de halkımızın fırsatçılığını da Allah bildiği gibi yapsın. Almayın kardeşim, almayın. Mecbur değilsiniz. Fırsatçıların üşüştüğü, distribütörlerin bile galericilerle beraber hareket ettiği marka ve modelleri almayın.

Mt25 iyidir, güzel motordur ama farklı illerde deli gibi aratacak kadar muhteşem bir motor değildir.

Ben emek vermeden gelen kazancın bereketine inanmayanlardanım. Gayrimenkul sektörünün farklı bir alanından para kazansam da emlakçıların büyük bir çoğunluğu ve de araba/motor farketmez galericilerin hemen hemen hepsinden nefret etmekteyim.

Pandemisini de hükümetin berbat ekonomi yönetimini de halkımızın fırsatçılığını da Allah bildiği gibi yapsın. Almayın kardeşim, almayın. Mecbur değilsiniz. Fırsatçıların üşüştüğü, distribütörlerin bile galericilerle beraber hareket ettiği marka ve modelleri almayın.

Mt25 iyidir, güzel motordur ama farklı illerde deli gibi aratacak kadar muhteşem bir motor değildir.

Ağzına sağlık reis. Ne motormuş bu mt25/r25 arkadaş ya. Millet kapısında sıra oluyor yine de alamıyor. O paralara 2.el de temiz ne makinalar var.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Her bayide ne hikmetse ya plakalı sıfır km ya da 50 100 km de sıfır ayarında cok aranan motorlardan var. Bunlar da ne hikmetse cok yakın tanıdık dostlarının. Yersen tabi işte

O paralara ikinci el ne var mesela?

Düşük hacimde çift silindir motor zaten mt25 r25 dışında yok şu anda düşük hacimde getirilen bütün motorlar tek silindir o yüzden zaten akranı dengi yok ..

Cfmoto bajaj ktm honda hepsi düşük hacimde tek silindir Suzuki de var gsxr var oda tercih edilmiyor çok..

Mt25 hayaldi, hayal olmaya devam edecek, tam parayı biriktirdim bu sefer alacağım diyorum bu seferde motor bulamıyorum. Şu motoru alıp kullanmadan sadece mt25 den değil yamaha nın tüm motorlarından soğudum resmen. Bu işe çözüm bulacak kişi yamahanın kendisi, bayii ile olacak iş değil. Sıraya girilecekse yamahanın resmi sitesinden sıraya girilir, gerekli teminat bedeli yatırılır motor geldikçe ordaki listeye göre sipariş eden kişinin bulunduğu bayiiye gönderilir oradan teslim. Bu durum yamahanında işine geliyor 110bin yazdığı motor 160 bine 2.ci el olarak satılıyor, adam bu durumu görünce her ay zam yapıyor. 2.ci el artınca sıfır artıyor, sıfır arttıkça 2.ci el tavan yapıyor. Piyasa Çakalları yüzünden anca karşıdan bakmakla yetiniyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar