Şimdi arkadaşlar dün servisle beraber oturduk konuştuk.aradık uma yı. Uma diyorki kaşeli evrakları bize iletirseniz yardımcı oluruz.servis diyorki kaşeli işlem ben hiç yapmadım.bakım kitapçığınında da 3000bin de bir ve 2250 kmde bir şeklinde 2 ibare var.
850
1000
3000
6120
Şeklinde km girilmiş.
Bende adama dedimki
850 km de rodaj bakımına geldiysem neden 150km sonra tekrar geleyim.4bin bakımı nerede belli değil.1000 yazılan 2000km olsa neden 3binde geleyim 1000km de bir servisemi gideriz.pazartesi servisin patronu bakacak.işe el attı. Bakıp göreceğiz.
Sizinde tavsiyelerinize teşekkür ederim
Siz UMA veya başka birisi ile muhatap olmayın. Sizin muhatabınız servis. Servis argo tabiri ile olayı gargaraya getirip aradan sıyrılmanın peşinde.
Sen boş ver hangi kilometreleri falan yazdıklarını. Kilometreleri yazmak onların sorunu sen hiç bir şeyi ispatlamak zorunda değilsin.
Adı üzerinde yetkili servis. Firma yetki (vekalet ] vermiş benim adıma hareket edebilir diye.
Pazartesi gittiğinde, aslında hiç gitmeyecektin işi orada bitirecektin neyse dersin siz yetkili servissiniz beni usta, patron, UMA arasında dolaştırmayın.
Ben burada derdimi çözemiyorsam, benim derdimi çözecek bu devletin makamları vardır de çaktırmadan sizi devlete şikayet ederim gibisinden uyar.
Servis sahibi akıllı adamsa senin işini kendi cebinden bile olsa halleder. Peşlerinden koşma altı üstü iki dilekçeye bakar.
Onlar af edersin laga luga yaparak sıyrılmanın peşinde. Hiç bir yere kaçamazlar.