Artıyor hızla, merka etmeyin. Öncelikle Dilek gelecek aramıza Loxor un eşi.ilk aklıma sen gelmiştin zaten abla :cat:
ben de eskişehir de uğraşıyorum bakalım
sanırım size abla demem gerek.
bir de dishy var bir de moto-girl.
bu sitede parmak ile sayılacak kadarız zaten :queen:
Bende şirkette bikaç çalışma yapıyorum hem bi arkadaşım var motor almak isteyen
Hayatın gerçekleri ile arabada da karşılaşıyoruz. Motorda daha sık oluyor hepsi bu. Ama bununda çareleri var biraz emekle olmayacak şey yok.neden olayı manüple edelim eğer motora ihtiyaçları varsa ya da motor kullamak istiyorlarsa diğer herşeyde oluğu gibi kendileri halledebilirler.
her ne kadar motorda kurallar kendileri için esnemesede hayatın gerçekleri ile karşılaşacakları için büyük bir kısmı çabuk pes edeceklerdir.
Şöyleki öncelikle motor üstünde bayan olduğunuz anlaşılacak şekilde giyinmeyin, saçlar uzunca mutlaka kaskın içinde muhafaza edin. Her hangi bi takip,asılma yada kaza gibi bir durumda şiddet uygulamaya kalkışılmasına karşın benim gibi biber gazı bulundurun. Mümkünse kendinizi müdafaa için karete gibi savunma sporlarına yazılıp siyah kuşak almadan çıkmayın
Benim tek eksiğim siyak kuşak kaldı, onu da zamanla halledicem artık
Esneklikten kastın nedir tam olarak. Sizde olupta bizde olmayan bir hüner var ise bilgi sahibi olmak isterimaslında herşey yaşam tarzına ve azmine bakar....
kolay değil haklısın..bizim gösterdiğimiz esnekliği fazla gösteremzler sanırım...
ama yine de güzel bişey insanları böle sevk etmek...
Memnun oldum kirke. İyiki bayan motorcumuz olarak varsınhey bende varım kirke kirke siyahlimuzincim:mrgreen:
Aynı cevabı bizimde düşünmemiz gerek bu durumda. Ya artçı olan bi erkek arkadaşımız uçarsa ne cevap vericezzz....Güzel diyorsunda.Kaza yaptığımızda yada kız arkandan uçurtma gibi uçtuğunda ne cevap vererezzzzzz.:mrgreen: