bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rahatsız oluyosan bende bakma diyorum işte sana ya...sende rahatsız olma bende olmayım burada bu topic e yazanlarda...rahatsız olmadığın topic lerle ilgilen:cat:

kirke hayırdır beni sormuşsun yönetim aradı

millet seni arıyor yawww nerdesin

Son düzenleme:
bak canım bu topic eğer amacına uşasaydı çok faydalı olacaktı.ancak konu dışı konuşmaların yerinin msn ve pm olduğunu hatırlatmak isterim

ayrıca açtığım topic tutuldu demişsin burada yazıya ilgi gösterenlere ödül vermiyolar yani bu durumda kimsenin kıskançlık yapması mümkün değil

Son düzenleme:
hani bi icraat yok.ben senin son yazılarından hiçbirinde topicle ilgili birşey göremiyorum

yaa arkadaşlar ben bu topiğe yazmak istemiyorum cidden artık çünkü cılkı çıktı biraz...
herkes birbiriyle yanlış konuşuyor ve parlamaya müsait ve herkes birbirini alevlendirmeye çalışıyor...
bu konu böyle tartışmalarla uzayıp gidecek.. gereksiz bence.

hani bi icraat yok.ben senin son yazılarından hiçbirinde topicle ilgili birşey göremiyorum

işte senin ve senin gibilerle uğraşmaktan inan ki bişi yazamadım...bi kurtulsam ii olacak o deil burada tartıstığımız bu konu jhakkında fikir ürettiğimiz arkadaşlarıda bezdirdiniz onlarda yazmıyor sayenizde sevin artık amacına ulastın::rantinp:

ya arkadaslarr nedır bu ortada donup duruya varmı ole bı nıyetın senınnn?varsa sole

arkadaşlar dikkatli okuyorum ama sorun sanırım birbirimize gereksiz anlamda saldırma lütfen bakın yarın büyük bir kortej var ankara anıtkabire ve yarın 19 mayıs kutlamaları olacak şu topik işine yarın el atacamda sorumlu kişileri bu saatte rahatsız edecem onlarında morali bozulacak bakın tekrar ediyorum gereksiz anlamlar ve sürtüşmeler hiçbirimizin yararına olmaz... rica ediyorum daha az tartışma içerikli yazılar yazalım sanmayın ki yazdıklarımı kimse görmüyor....

bak gördün mü sayenizde amacını aştı ve cılkı çıktı çekemediler anam çekemediler tutu ya topic çekemediler ben bulurum yine bi muhabbet açarım yıkarım burayı sizmerak etmeyin

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlık konu dışına çıkmış ve amacını aşmıştır.Sürekli olarak konuları amacının dışına çıkaranlara cezai işlem uygulanacaktır.Bu topic incelenmek üzere kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar