Bayanlara Özel Dainese Thorax Pro Lady

İtalyan Dainese firması ürettiği koruma ekipmanları ile sektörde popüler olan firmaların başlarında yer alıyor. Göğüs koruma ürünlerinin erkeklere yönelik olması, firmayı bu alanda kadınlara yönelik bir ürün geliştirmeye yönlendirmiş.

Göğüs koruma ürünleri başta göğüs kafesi ve içerisinde yer alan kalp gibi hayati organları korumaya yönelik bir ürün olduğundan oldukça önemli koruma sağlamakta. Dainese Thorax Pro Lady modeli ceket altına giyilebilecek şekilde tasarlanmış. Ürünün arka korumaya bağlanabilen askısız bir versiyonuda mevcut.

Detaylar için Dainese sayfasına bakabilirsiniz.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• daineseboobs.jpg
    daineseboobs.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 15,529
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acaba benim gibi göbekliler için de göbek koruması olacak mı acaba :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İsmail YK'nın yeni klibindeki bayan dansçıları tahmin etmek çok zor değil.:p

Simdi bayanlar bunun push up modeli varmi diye sorar kesin:mrgreen: Ahhh Dainese is aldin sen basina bayanlara yonelik urun urutmek ile.

Takdire deger bir tasarım.. Ama gunumuzde kac bayan bunu kullanır orası bilinmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
İSMAİL YK yüzünden dainese den soğudum adam bazı kliplerinde Dainese body armour ve santa pelle mont fln kullanıyor 1 YK 2 CANKAN suck

almanya ii gelmiyo bazılarına : )

Bunların bedenleri nasıl olcak peki;

S - M - L - XL yada;

75 , 80 , 85 , 90 :p

RIDER lığında zevki kalmadı artık bunu kullanan bir artçıyla ben yola çıkmam adamın sırtını deler :p sürekli olarak tehditkar bir baskı altında ben verimli olamam :queen:

Kınıyorum,Kandil günü bu sütyen gibi korumanın ne işi var,Valentino Rossi de Karayipler'de kız arkadaşıyla denize giriyor.Olmuyor.:farao::queen:

Herşey iyi hoş da bir cafeye girdik soyunuyoruz :mrgreen: Normal korumaları çıkarırken bile gözler fal taşı gibi oluyor, Allah muhafaza :queen:

Herşey iyi hoş da bir cafeye girdik soyunuyoruz :mrgreen: Normal korumaları çıkarırken bile gözler fal taşı gibi oluyor, Allah muhafaza :queen:

aynen öyle

biz erkek olduğumuz halde gezi esnasında çay içmek için girdiğimiz köylerde korumaları çıkarırken bize uzaylı gibi bakıyorlar.... vay bayanların haline.
ama bu korumaların ne işe yaradığını bilenlere lafımız yok :wiinkk:

O değil de MT Anasayfayı her açışımda LEBEHHH diye sağ tarafta popoya benzeyen memelikli bir koruma fotosu görmek enteresan olmuş :mrgreen:

göğüs kalbi koruyor ya,tabi aynı şekilde hava yastıklarını aman göğüsleri de korumak lazım güzel tasarım :D:D:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar