bayanlar neden erkek arkadasından kıskanırlar motosikleti?

ben kıskanmam :flower:

onlar beni kıskansınlar :bounce:

şaka bir yana, bazen erkekler olayı abartıyor tabi... kızarkadaşları başka birşeyle o kadar çok ilgilenseler ve bunu ortak zamandan çalarak yapsalar
eminim onlar da kıskanırdı... o yüzden ortak zevklere sahip olmak önemli galiba... allah herkesin gönlüne göre versin :rendeer:

+ nolursa olsun motor gerçekten tehlikeli... eğer hele de böyle bir zevkleri yoksa endişelenmeleri çok normal ve çok haklı... eşiniz, çocuğunuz varsa delilik yapmayın....
+belki olay kıskanmadan çok endişelenmek, düşünmek ve değer vermektir... :)

Sırf kadınların hissettiği bir kıskançlık değildir bu.Motorcunun kişilik haliyle de alakalıdır bu.
Şimdi, ülkemizin belirli bir motorcu profili vardır..Öyle birşeydir ki bu,sizinle beraberken bile motora satar sizi.Beraber motorla takılmak en kolay çözüm gibi gözükse de,aslında işleri sadece yokuşa sürer.Dokunmanıza,motorla zaman geçirmenize uyuz olur;bunu da pek güzel belli eder.Sürmeyi öğretmemek için bahaneler üretir.Cimridir.Yağa servise püsüre harcadığı paranın onda birini vermez size.Eve taksiyle gönderir.Denyodur da bu,motosikletin üstünden kıçı ayrıldığı vakit kuyruk olur.Bütün o afrası tafrası gider.Arkadaşlarla toplanıldığı vakit buna çiğ köfte yoğurursunuz.''Yapıyorum sana bi tane''.Peki abi der.Elinde köftesi oturur uslu uslu.Biranın kağıdını soyar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
T_uruncu' Alıntı:
ben kıskanmam :flower:

onlar beni kıskansınlar :bounce:

şaka bir yana, bazen erkekler olayı abartıyor tabi... kızarkadaşları başka birşeyle o kadar çok ilgilenseler ve bunu ortak zamandan çalarak yapsalar
eminim onlar da kıskanırdı... o yüzden ortak zevklere sahip olmak önemli galiba... allah herkesin gönlüne göre versin :rendeer:
inanmıyorum.inanmıyorsun inanamıyorum inanamıyorlar

bencede tamamen bütün ilgimizi motorumuza veriyoruz ve kızlara veya eşlerimize ilgi zlıyor böyle olunca doğal olarak eşlerimiz motorumuzu kıskanıyor.Bu sadece motor için gecerli değildir eve yeni bişi alın ve aldığınız şeyle çok ilgilenin bakın nasıl yine aynı kıskançlık krizleri tutuyor.
Aman bayanlar kızmayın ama haklısınız benim eşimde bir motor alsa vede benden çok onunla ilgilense bende kızarım

alışveriş ayrı bi olay... biz alışverişle yenileniyoruz, canlanıyoruz, güzelleşiyoruz hihiiiii :cherry:
hem erkekler boşuna mı çalışsın canım??? şaka.... aman kızmayın....:queen:

ama mango ayrı bi olay... bi erkek olarak neler hissedebildiğini anlıyorum... ben bile artık mangodan baydımmm... boğazımı sıkıyolarmış gibi geliyo bişi indirimde içeri girdiğimde...

boğazını en sıkıyor olabilirim.cunku ehr mangoya girdiğimde seri katl olmak fikri sempatik geliyor.dusunsene maktullerin ortak yonu mango posetleri ve yapılan otopside hepsinin midesinden sadece mango kasada dagıtılan bedava sekerlerden bulnuyor:)

Tartışılacak başka bişey bulamadım mı ? adamım :p

1- O nasıl bir başlıkta ki nasıl bir cümle
2- Bak bu arada bunları yazarken düşünüp yazıyorum yanlış anlama :)

Neden çünkü onu daha çok seviyorum !!!

emrahcım dusunerek yazdıgına inanamıyorum.madem boyle bir yeteneğin var butun gun msn de neden ifşa etmiyorsun bu kabiliyetini.daha hazla yerdn yere vururdum ama bugun mazeretin var.senin motosikletinin adının anlamı neydi.bende bi tane alıcam da

tartıştığınız konu çok komik geldi bana.kızmayın lütfen.
kimsenin motoru kıskanacağını sanmıyorum olsa olsa motor üstündeyken karşı cinsin sevgilinize/eşinize yöneleceği ekstra bakışları kıskançlık konusu olabilir.
bir de eğer hız meraklısı bir motorcuysa sevgiliniz korku...
başka bişi olduğuna inanmak istemiyorum ben.saçma geliyor.

bende tam tersini yaşıyorum:cherry:

ben mango yuzunden butun ispanyollara gıcıgım.halil dostum içelim senle bi ara

yaf hepsi öyle deil yane şu anda beraber oldugum arkadaşım hiç kıskanç deil saçma sapan kaprisleri yok hatta motor al die destekliyor:cat:
Kızları seviyorum ya bi tane onlar :rendeer::rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

walla bi kere bayanlar ilgi ister arkadaslar bunu bilin bu dunyanin her yerinde gecerli ve mutlak bir olaydir.. bunun disinda motorunuza ilgiyi gosterirseniz dogal olarak ufak bir kıskanclık ortaya cikabilir.. tabi herseyden once bunun dozaji ve miktarı da cok onemli..
erkek arkadaslar mangoya karsi bir dernek kurmak lazim.. ya seri sonunda bayanlarin hepsi canavarus gibi bisey oluyo ...
isin kotu yani girdigniz yetmiyomus gibi birde arkasından bu nasıl olmus bu iyimi bunu alsammı gibi soruların ortasina cumburlop daldırıverıosunuz kendinizi
iste benim bittigim anda o an oluyor :)

hiç bir kızı, size fiziksel ve maddi bir zarar verdikten hatta ölüm noktasına getirdikten sonra eskisinden daha çok sevemezsiniz.

Bence kızlar erkeklerin motorla daha seksi gözükmesinden ve başka kızların dikkatini çekmelerinden korkuyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bana kız arakdaşın mı motorun mu deseler hiç düşünmem jeniffer lopez de gelse wazgeçmem 1000rr'ımdan!

ya valla hemcinslerim olsa da çoğu zaman garip oluyolar:)

çünkü her zaman EN ÇOK SEVİLEN olmak isterler..
yani sebep bu değil mii?

ama motosiklet yeni bu sevilmez mi:):)

walla zaten motoru yok aşkımın olsa da kıskanmam. benim var o da kıskanmıo. sonuçta motor bu. abartmayalım değil mi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar