bayanlar atakta

inşallah ama bi arkadaşım (bayan )saçlarını kestirmekten bahsediyo sanki bizi rahatsız etmiyolar gibi.

bizim burda (adanada) motorun üstünde bir bayan gördüklerinde Paten süren Buzagı görmüş gbi şaşırıo millet.Sanki imkansızı başarıo kızlar :queen: Bide bayanların üstüne süren trafik magandaları var karşıyız arkadaş :thumleft:

motor üstündeki gelin ve damat ve dier motorlu acemi olan ark.ta kask kafalı mı oluyo şimdi yani :queen: bayan sürücüler ne kadar çoğalırsa bnce okadar ii olur gibime geliyo nedenini bilmiyorum sormayın.... belki araba kullanmadıkları için olabilir... :queen:

1300 den 125 e yolculuk gibi geldi ama sonuc olarak motcu sevadasının bi özeti var

Moderatör (forrap)
Orada ki Motor Üstünde Düğün Konvoyu adlı başlığın yazısı beni gerçekten çoooooook etkiledi.Ne kadar muhteşem anılar...O fotodaki motor konvoyu nekadar da muhteşem...Gerçekten çok güzel anılar hele o birbirlerini motorda görüp aynı düğüne geldiklerini anlıyan ve tanışıp birbirine aşık olup evlenen çift...İnşallah allah her motorcuya bu kadar motoru seven bir eş birde bu kadar güzel bi düğün nasip eder... :cat:

bence de süpeeerrr, bir bayan olarak gurur duydum.. :cat:

trasher' Alıntı:
bayan sürücüler ne kadar çoğalırsa bnce okadar ii olur gibime geliyo nedenini bilmiyorum sormayın.... belki araba kullanmadıkları için olabilir... :queen:

oldu mu şimdi arkadaşım??? :pale: ama neyse ki "kullana-ma-dıklarından" dememişsin de burda kaos ortamı yaratmak zorunda kalmadımmm :p

satır arası olarak bir konu paylaşmak istiyorum. yaklaşık 2 aydır trafikteyim. çok centilmen sürücüler olduğu gibi insanlıktan nasibini almamışlarıyla da karşılaştım maalesef, hatta geçen hafta anadolu kavağında, bu pazar akşamı ise ümraniye sapağında neredeyse hunharca öldürülüyor olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim :salut:

bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum ama birşey yapılaması gerektiği aşikar.

acaba diyorummmm.... toplu bir hareket yapılabilir mi? mesela bir yerde toplu olarak bir araya gelip bir bilinçlendirme konuşması yapmak gibi.. :silent:

bu tür organizasyonda bazı izinlerin alınması gerektiğini sanıyorum. ama öncelikle sizce bilinç oluşturulabilecek bir hareket olur mu bu????

Myra, bu toplu harekete geçme olayları pek bir işe yarayan bişey degil. Hele biraz cogalın da ondan sonra eylem yaparız. Henuz samanlıktaki iğne gibisiniz, ben motorcu bayan tanıyamadım henuz. Bi gorelim yuzlerinizi de ondan sora dusunuruz.

Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. O site eşimin kişisel sitesi. O siteyi evde canı sıkılırken yaptı, sonra da biraz geliştireyim ben bu işi dedi, WOMENRIDERS ı kurdu. :mrgreen:

www.womenriders.net adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Düğün konvoyumuzda ise, 52 motosikletten gelme sözü aldık fakat, nikahın olacagı gun, anneler gününe denk geldii için 28 motosiklette kaldık. EN çok da önümüzü kesecek çocuklardan korkmuştuk.. Onlardan kurtulmak için 25 tane zarf hazırlamıştık. Ama insanlar alkışlamaktan bagırmaktan ve şaşırmaktan kimse önümüzü kesmeyi akıl edemedi.. İnsanların tepkileri harikaydı. Genci yaşlısı herkes alkışlıyor birbirine gösteriyordu...

Bu da basında çıkan haberimiz
nikah0vn.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eralpt, dostum gelin motoru (arabası diyince olmııcak) fikri süper de, kasklar nerde :)

Dostum zaten konvoy halinde gidildiği için kask takmadık arkadakiler yolu kapattı ve arkadan gelen yok önde komple boş sadece biz vardık. Herhangi bir tehlike olayı yoktu yani.. Yoksa kasksız ASLA!

konvoy2.jpg

eralp marmara üniversitesi sosyalbilimler dimi? beyazıttaki iğrenç bina:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar