bayanlara gıcığınız mı var yahu...bayanları rencide edici bu tarz bir video yayınlamaya neden gerek duydunuz anlayamadım...
trafikte bayan da erkek de hatalı sürücüler var bu sadece bayanlara özgü değil bilirsiniz ki...ama şu nu kabul ediyorum ki beylerin profesyonel sürücüleri daha fazla bayanlara istinaden bunu herkes biliyo...
10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım belki önyargılarınız biraz genele hitab etmemeniz gerektiğini düşündürür size....
ne dersiniz?
topik sahabı olarak cevap yazayım...bu bir fenomendir...
bayanlar herşeyi çok titiz yaparlar ama titizliğin tek tutunamadığı kurum kuruluş olgu kavram realite TRAFİK dir...
yani siz hanımefendilerin ilişkileri bitirirkenki o kendinizden emin tavırlarınız TRAFİK te sökmez...
Annelerimizin sehpa tv koltukların üzerinde illaki bir dantel koyma içgüdüsünü(dediğim olacak) uygulamaya çalıştıkları ama başaramadıkları tek sistem TRAFİK dir...
Alışveriş yaparken...makyaj yaparken giyinirken harcamaya acımadığınız o saatlere dakikalara inat vakit geçirmeyeceğiniz tek ortam TRAFİK dir...
Hiçbirşey olupda herşeymiş gibi davranamadığınız tek ortam TRAFİK...
Olmamanız için dua edilen sizlerden tek nefret edilen alan TRAFİK...
"World Perfect Mıss Drıver" seçilmek için herşeyini feda edebildiğiniz şey TRAFİK...
Kaza yapmayıp...yaptırmayı becerebildiğiniz için sizleri yürekten tebrik alkışlıyorum...:cat::queen:
10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım belki önyargılarınız biraz genele hitab etmemeniz gerektiğini düşündürür size....
bizlerle yarış halinde olmayı bırakın lütfen...hızlı arac kullanan erkeklerin iç dünyası ile alakalı bir bilimsel tez hazırlandı okumalısın...hızlı arac kullanan insan psikiyatriye gitmelidir...bir sorunu mutlaka vardır...ama bir erkeğin yapabildiğini ben hayli hayli yaparım diye hız yapan için çözüm nedir sizlere sorarım...
Dinime küfreden müslüman olsa....
Oryantalizme küfreden Sürrealist olsa diyosun yani...:queen: