Bayan sürücü yada artcilardan yardım.

Günaydın MT ailesi.
Bir problemimiz var ve bunu çözmek için full face kask kullanan bayanlardan yardım bekliyorum.
Eşim saçlarını kısaltacak boyun bölgesi hizasında ve bu yüzden acaba kask takarken rahatsızlık oluştururmu. Faydalı olabilecek yorumlarınız bizim için daha değerlidir :).
Şimdiden teşekkürler.

Benim saçlarım Çok uzundu Ve dediginiz gibi Kestirdim. Hiç Problem Yaşamadım Ama İlk Başta Acaip Geliyor. Ama Erkek Oldugum için Belki daha önceden alıskımdım ondan problem olmamıs olaiblir.

Balaklava neden kullanmıyorsunuz?.
Benım saclarım kısaoldugu halde yaz kıs kullanıyorum.

Erkeğim, saçlarım uzun, önden burun ucumu, yanlardan kulak memesini geçiiyor. Arkalar omuz hizasına yakın. Balaklava takmayıp direkt kask takıp 20-30 dk. gezip kaskı çıkartırsam saçlarım öyle berbat bir şekil alıyorki, ultra komedi :) Bende her zaman yaz kış balaklava takıyorum. bu sayede kaskı çıkardığımda saçlarım süper fönlenmiş gibi oluyor. Hatta bozuk taranmamış saçlarımı arkaya doğru elle tarayıp üzerine dikkatlice balaklavayı geçirip kaskı takınca 20-30 dk da saçlar süper fönlenmiş oluyor. tavsiye ederim...

Balaklava neden kullanmıyorsunuz?.
Benım saclarım kısaoldugu halde yaz kıs kullanıyorum.

Evet bu güzel bir çözüm olabilir neden aklıma gelmedi ki :) teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------

Erkeğim, saçlarım uzun, önden burun ucumu, yanlardan kulak memesini geçiiyor. Arkalar omuz hizasına yakın. Balaklava takmayıp direkt kask takıp 20-30 dk. gezip kaskı çıkartırsam saçlarım öyle berbat bir şekil alıyorki, ultra komedi :) Bende her zaman yaz kış balaklava takıyorum. bu sayede kaskı çıkardığımda saçlarım süper fönlenmiş gibi oluyor. Hatta bozuk taranmamış saçlarımı arkaya doğru elle tarayıp üzerine dikkatlice balaklavayı geçirip kaskı takınca 20-30 dk da saçlar süper fönlenmiş oluyor. tavsiye ederim...

Sevdim bu fikri o zaman saçların uzunlukları terle birleşip kötü durumlar ortaya da çıkmayacak. Sağolun teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar