Bu kabadayılıklar da nedense hep kadınlara yapılıyor. Trafikte dikkat ediyorum, erkek arabacı biraz sert çıktığında kabadayı motorcular tırım tırım uzuyorlar ama kadın olunca böyle bir cesaret, bir öz güven geliyor ne hikmetse.Şu ayna kırmaları filan da bi kenara bırakın artık. O aynasını kırdığınız arabacılar, gidecekleri yere kadar kırık aynayla gidiyorlar. Zaten adamlar aynayı nadiren kullanıyor. Siz o nadir anları da imkansız hale getirip, başka bir motorcunun hayatının tehlikeye atılmasına vesile oluyorsunuz aslında.
Muhtemelen kadın gördün, zart zurt asıldın kornaya, hatun da korkup hepten kontrolü kaybetti. Neyse, yine de geçmiş olsun. Çin malı filan bi kamera çöz kendine de, bir daha başına böyle bir şey gelirse kaydı gönderirsin polise. Hem hata yapanın yanına kar kalmamış olur,hem sen de böyle "havalı kancıklara" ders vereceğim diye karakol karakol gezmemiş olursun. Bu arada insanlara "havalı" olduklarından dolayı ceza verilmiyor haberin olsun. O konuda mecburen kendi komplekslerinle baş etmen gerekecek. Bir de içinden bir daha "kadına vurmak" geçerse, içini şöyle iyice bir temizlettir bence, pırıl pırıl olsun. (Bir de buraya senin için bir kaç temel noktalama işareti bırakıyorum. Bir daha ihtiyacın olursa buradan alır kullanırsın; . , ? ! ;
Öğütlerini kendine sakla sen, ayrıca orada ben herhangi bi artistlik yapmadım ayağımı ezince polis çağıracam sağa çek dedim çok biliyor gibi nerenden uyduruyon kornaya asıldın felan? Boş muhabbet yapma
her zaman dediğim gibi; bilcümle memleket efradını stadyumlara doldurup psikoterapiye sokmak lazım.
memleketimizde en küçük bir sürtüşmede iş ölüm kalım davasına dönüşüyor, kılıçlar çekiliyor.
İnançlı bir insan isen düşürüp üzerinden geçmediğine dua et bence. Eğer motora yeni başlayan biriyseniz trafikte bu gibi durumlar başınıza çokça gelebilir bilmeniz lazım, önünüzde yavaş giden bir araba varsa sağından solundan dıt dıt korna yapıp geçebiliyorsan geç git, yalandan yere insanlarla takışıp malına canına zarar gelebilecek durumlardan uzak dur derim.
Hee bana da olmuyo mu? Oluyor yol vermiyorlar bende sinirleniyorum, korna selektör geçiyorum yanından el kolda yapıyorum oda bana yapıyor içeriden bir şeyler basıp geçiyorum yanından bildiğim tüm küfürleri sayarak..
Sana da bunu tavsiye ederim. Bu seferlik basit bir ayak ezilmesiyle kurtarmışsın birdahaki sefer bu kadar şanslı olamayabilirsin..
Yorumlara bakıyorum bazı utanmazlar neredeyse beni haksız çıkaracaklar, söylediklerim harici hiç bir şekilde hatam yok öyle olsaki hatalı olsam bu kadar üstüne düşmem olayın ayrıca araç içerisindekiler barzo veya kadın ben içinde kim olduğunu görmeden korna çaldım sonra sıfıra inip yaklastım baktım bayan sürücü ve elinde telefonla oynuyo, sizin atıp tuttuğunuz gibi erkek sürücü böyle bişe yapsa zaten kavga ederdim bayan olduğu için sadece çek sağa polisi arıcam dedim kadın hala afta tafra içerisinde, şu saatten sonra bayan veya erkek farketmıyor benim için özellikle böyleleri, kamera konusuna gelince kameralık bi olay olacağını düşünmedim yoksa cep telefonu ilede çekebilirdim, kadına sağa çek diyince kaçacağını anladım zaten elimde telefon vardı polisi arıcaktım kaçtı, kaçarken 15 m geriden fotosunu çektim, bu arada kırılan ayna benim değil aracın aynası bana sıfır geldiği için motosikletimin Gidonuna çarptı katlanmıştı kaçarken düzelttiğini gördüm, ne diyorsam odur yazdıklarım harici farklı bi tavrım olmamıştır inanmayıp sallayanlar yorum yazma gereği duymasınlar, olaydanda bişe çıkacağını sanmıyorum ifademi alan memur dalga gecer gibi konuşuyordu zaten araç 1500 kg ayağından Nasıl gecer geçse Nasıl yürürsün vs ve savcı takipsizlik verir uğraşma dedi, başka bi olay Adana'da 4 yıl önce kuzenimle aracta ilerlerken öndeki araca çok hafif dokunduk rapor tuttuk işimiz acildi gidecektik Adam işi uzatınca ters konusunca git hadi işine ne yaparsan yap dedik, Adam şikayetçi olmuş vurup kaçtılar diye 1 saat sonra karakoldan aradılar hakkınızda şikayet var diye karakola gelin dediler, bu olaya güvenerekten polise sığındık ama nafile adalet bizden yana değil maalesef
Bana hak verin demiyorum zaten kardeşim, sanki yalan yanlış anlatıyorum, öyle muamele yapılıyorHocam yapılan yorumlara böyle cevap verdiğin sürece, her türlü haksız çıkacaksın.
Sana hak vermek zorunda değil ki kimse.
Haklı olduğunu düşündüğünde, hakkını aramak için biraz agresifleştiğinden olaylar bu hale gelmiş. Burada da aynı tavrını sürdürüyorsun.
tey allam diyene baken son kadının biri silah doğrulttu
kadın milleti iyilik bile haketmezler,pisler, kakalar :ala:: şu bıyıkları bi düzelttirim cemil ipekçi gibi olmuş
![]()
İlçe emniyet müdürlüğünün kapısında bekleyen polislere 2 sokak aşağıda 4 kişinin birbirine silah çekip ateş ettiğini söyledim.
Ne cevap verse beğenirsin?
-Polisi ara.
Bir gün yolda cüzdan buldum. Kenarda duran bir polis aracına yaklaşıp yolda bulduğumu, teslim etmek istediğimi söyledim.
-Karakola götür.
O gün bu gündür polisle işim olmaz...