Bayan Sürücü = Ben = Kaza

Merhaba dostlar,

Size dün geçirdiğim ufak bir kazayı anlatmak istiyorum ki bayan sürücü arkadaşlarımıza karşı dikkatli davranın..Caddede yavaş yavaş ilerlerken sağa girip motorumu park etmek için sağ sinyalimi yaktım ve kontrollü bir şekilde sağa yanaşırken güümmmm bayan ablamız bana yandan çarptı...

Bayan ablamız yola girerken ne dikiz aynasına ne soluna baktı ne de bir sinyal verdi.Yolun ortasına park etmesini es geçelim.Keşke beni ezmeseydi..:cherry:

Bende yerden kalkıp motorumu 2 tekerin üzerine diktikten sonra kendisine keşke sol sinyal verseydiniz siz beni farketmeseniz de ben sizi görüp yolu size verirdim dedim. :salut:

Kendisi beni görmediğini söyledi.Bende bayan oldugu için doğrudur dedim ve daha dikkatli olmasını rica ettim...

Çok şükür bana bişey olmadı,motoruma da :cyclopsan Motorda çizik bile yok allaha şükür..

Arkadaşlar amacım bayan arkadaşları rencide etmek değil ama biraz dikkatsizler maalesef..O yüzden lütfen dikkat edin..

Son düzenleme:
bence aşırı dikkatten hata yapıyolar gibime geldi

şekil B de görüldüğü gibi: annem araba kullanmaya ilk başladığında atı eziyodu büyük başarı:bounce:

bayan bayan bayan :queen:

Bu melekleri TRafik te görmekten çok mutLuyummm :cherry:

Bayan sürücüler sinyal vermezler ama, dönecekleri zaman ipucu verirler, dolaylı olarak söylerler. Bütün suç erkelerde:cherry:

Lütfen bayan sürücüleri daha iyi anlamaya çalışalım..:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde başıma gelmişti bir bayanı sollarken sinyal vermeden aniden sol tarafa dönüş yaptı.. Tabi sonuç olarak ben arabanın ön kapısında buldum kendimi bayan sürücümüzde durmadan kaçtı..

Benimde başıma gelmişti bir bayanı sollarken sinyal vermeden aniden sol tarafa dönüş yaptı.. Tabi sonuç olarak ben arabanın ön kapısında buldum kendimi bayan sürücümüzde durmadan kaçtı..

Geçmiş olsun dostum.Bana çarpan yine kibar bir hanfendiydi hakkını yemeyeyim.Durdu ve yardımcı olmaya çalıştı...:cat:

tubis youtube bak bi gör orda kadın kazalarını kadının teki koskocaman jipi 10 cm lik kaldırıma hafifçe çarparak takla attrıyor ya varmı böyle bişi :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Korkuttun yani kadıncağızı.... Özür dileseydin bari......:)

Arkadaşlar tabiiki her insan hata yapabilir bayan sürücülerde hata yapabilir.Açıkçası ben genellemelerden hiç hoşlanmıyorum; çünkü her hangi bir geçerliliği yok yani aynı hatayı erkek sürücülerde yapıyor.Bence bayan erkek gibi genelleme yapmak yerine birey olarak insan olarak yada ne biliyim sürücü olarak değerlendirme yapmak daha mantıklı..
Bu biraz şuna benziyor istanbuldan adam çıkmaz bilmem nerenin insanı dalkavuktur,dolandırıcıdır vs..Yani bi düşünün sonuçta bir kişinin yada birkaç kişinin yaptığı hata genele mal edilebilirmi?En güzel örnek bugün açılan bi topicte hürriyet gazetesi yazarının bütün motorcuları hedef alan açıklamalarıdır.Bütün motorcular bu tanıma uyuyormu sizce?Naçizane fikrim başımıza gelen tecrübelerle genelleme yapmaktan kaçınalım.Benimde1-2 ufak kazam oldu ama hiçbirinde bayan sürücü yoktu mesela.
Saygılar...
Bu arada geçmiş olsun kusura bakma sonradan farkettim geçmiş olsun demediğimi :p

Son düzenleme:
Kesinlikle Bayan Şoförler konusunda haklısın. Ancak bir kaç ekleme de ben yapıyım istersen. Benim için riskli arabalar araçlar şöyle:

(A) SİVİL ARAÇLAR
1. Kartal
2. Doğan
3. Şahin
4. Doblo ve türü araçlar
5. Çok hızlı spor arabalar ( fazla makas yaptıkları için fazla risk yarattıkları için, yoksa kendi arabaları çizilmesin diye motora yanaşmazlar bile ! )

(B) TİCARİ ARAÇLAR
1. Dolmuş
2. Taksi
3. Otobüs
4. Servis Araçları (okul ve dağıtım servisleri)

(C) RESMİ ARAÇLAR
1. Askeri araçlar
2. İtfaiye Araçları
3. Ambulans

Geriye bişey kaldı mı bilmiyorum açıkcası ... ;) Ancak söylediklerim bir genellemedir. Şimdi kim bir Renault Broadway kullanan bir şoför tarafından sıkıştırıldı. Bunun cevabı dediklerimi kısmen kanıtlıyor diyebilirim (tabi kendime göre)

asm

geçmiş olsun yav, Agility'ye ve size birşey olmaması sevindirici :)

bayanlar bayanlar diyoruz ama bayanların bazılarının refleksleri erkeklere göre daha yavaş

onlarında ellerinin titreme vs. olayı yokmuş mesela(biz erkeklerde var işte:))

silah falan tutarken elleri titremiyormuş(araya bir bilgi:))

siz iyi birisine denk gelmişsiniz bence,benim bayanlarda araç sürerken gözlemlediğim,kornayı şiddetli,panik yaptıracak bir şekilde çalıyorlar,özür dilemeyi bazıları gururuna yediremiyor gibi geliyor(hele ki sizden daha üstün bir araca sahipseler)

vs. vs.,ama bir bayanda bana yardım etmeye kalksa,mahçup olsaböyle bir durumda acırım yav ona,önemli değil hanımefendi vs. diyerek geçiştiririm büyük ihtimal(ama kabalık yaparsa erkek kadın farketmez...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar