Bayan sürücü arkadan çarptı...

Geçmiş olsun.. Son kazan da bu olur inşallah..

Arkadaşlar '' bayan sürücü '' bölümü hakkında,

gerekli yorumu yapmışlar. Birbirinizi kırmadan

ve incitmeden, lastik gibi sündürmeden, müşterekte

birleşmişsiniz.. Bu da son derece olumludur..:cat:

Geçmiş olsun.. Son kazan da bu olur inşallah..

Arkadaşlar '' bayan sürücü '' bölümü hakkında,

gerekli yorumu yapmışlar. Birbirinizi kırmadan

ve incitmeden, lastik gibi sündürmeden, müşterekte

birleşmişsiniz.. Bu da son derece olumludur..:cat:

teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Aracın trafik sigortası kaza yaptığın tarihte mevcutsa ve bilgileri gönderirse sorun yok. Ama sigortası yoksa polis çağırman gerekiyordu. Sigorta olmadığında sonradan sigortası yapılsa bile doldurduğun tutanak hiç bir şey ifade etmiyor. Ancak trafik sigortası yapıldıktan sonra yeni bir kaza tutanağı düzenleyip kazayı sigorta yapıldıktan sonra olmuş gibi gösterebilirsiniz ama bu olay sigorta dolandırıcılığıdır. Yani böyle bir şey yapmak isterse kabul etme. Sigortası yoksa hasarını nakit olarak karşılaması gerekir.

Aşağıdaki linkten plakayı işaretleyip, plaka ve kimlik no/motor no/şasi no bilgilerinden biriyle trafik sigorası olup olmadığını sorgulayabilirsin.

http://www.tramer.org.tr/tramer/policePublicSorgu.mxx?cmd=sorgu&newSorgu=E&u=100

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Aracın trafik sigortası kaza yaptığın tarihte mevcutsa ve bilgileri gönderirse sorun yok. Ama sigortası yoksa polis çağırman gerekiyordu. Sigorta olmadığında sonradan sigortası yapılsa bile doldurduğun tutanak hiç bir şey ifade etmiyor. Ancak trafik sigortası yapıldıktan sonra yeni bir kaza tutanağı düzenleyip kazayı sigorta yapıldıktan sonra olmuş gibi gösterebilirsiniz ama bu olay sigorta dolandırıcılığıdır. Yani böyle bir şey yapmak isterse kabul etme. Sigortası yoksa hasarını nakit olarak karşılaması gerekir.

Ben yazıcaktım iyi olmuş buna değindiğiniz.

Ayrıcada yeni tutanak tutupta eski resimleri gönderirseniz başınız ağrıyabilir. Sigorta şirketleri resimlerin tarihine çok dikkat ediyor. Tarih yazmıyor olsa bile dosya özelliklerinden dosayanın oluşturma tarihini baz alıyorlar. Aklında bulunsun .
Tekrar geçmiş olsun.

Ayrıca gerçekten ciddi bir suçtur. Milyarları götürenlere birşey demezler sırf işgüzarlık olsun iye iki kuruşluk hasar için başına ciddi sorun çıkarabilirler.

Geçmiş olsun.

Aşağıdaki linkten plakayı işaretleyip, plaka ve kimlik no/motor no/şasi no bilgilerinden biriyle trafik sigorası olup olmadığını sorgulayabilirsin.

http://www.tramer.org.tr/tramer/policePublicSorgu.mxx?cmd=sorgu&newSorgu=E&u=100

ilginize teşekkür ederim...

---------- Post added at 04:04 ---------- Previous post was at 04:00 ----------

Ben yazıcaktım iyi olmuş buna değindiğiniz.

Ayrıcada yeni tutanak tutupta eski resimleri gönderirseniz başınız ağrıyabilir. Sigorta şirketleri resimlerin tarihine çok dikkat ediyor. Tarih yazmıyor olsa bile dosya özelliklerinden dosayanın oluşturma tarihini baz alıyorlar. Aklında bulunsun .
Tekrar geçmiş olsun.

Ayrıca gerçekten ciddi bir suçtur. Milyarları götürenlere birşey demezler sırf işgüzarlık olsun iye iki kuruşluk hasar için başına ciddi sorun çıkarabilirler.
ilginize teşekkür ederim

aynı kanıda değilim.
istisnalar kaideyi bozmamakla birlikte kadın sürücülerden, taksicilerden, şirket araçlarından, dolmuş ve servis araçlarından mümkün olduğunca uzak duracaksın.
direk içimi dökmüşsünüz resmen, tek eksiği modifiyeli araçlardan :) ayrıca geçmiş olsun.

ben bayan sürücü gördüm mü motoru yan yatırıp koşarak uzaklaşıyorum oradan yine iyi ucuz yırtmışsın geçmiş olsun

geçmiş olsun...hayatın olağan akışı...bedende kalıcı iz bırakmasın yeter...ruhta bıraktığı izler illa ki silinir canım kardeşim...

keşke polis çağırsaydın

Eğerki kazadan hemen sonra karşı tarafın ehliyet ruhsat ve sigorta poliçelerinin fotokopisini alamıyorsan yada vermiyorsa trafik polisi çağırman gerekirdi çünki sana çarpan kişi ehliyetsiz olabilir ruhsatsız çalıntı araç olabilir yada sigorta poliçesi bitmiş olabilir ve bunların hepsinin ayrı ayrı cezası var

eğer ki çarpanın sigortası yoksa parasını vermesi gerek ama elinizde yasal bir belge olmadığından kadının birazda insiyatifine kalmış gibi

çok geçmiş olsun en kötü kazanızın bu olması dileği ile

ben bayan sürücü gördüm mü motoru yan yatırıp koşarak uzaklaşıyorum oradan yine iyi ucuz yırtmışsın geçmiş olsun

:) aslında gördüm aynadan ama trafik durduğu için pek zararlı görünmüyordu:) teşekkürler:)

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

geçmiş olsun...hayatın olağan akışı...bedende kalıcı iz bırakmasın yeter...ruhta bıraktığı izler illa ki silinir canım kardeşim...

teşekkür ederim...

---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Bence faksı bekleme(çok bekleme ihtimalin var)

:) plaka falan aldım telefonu var inş sorun çıkmaz...

keşke polis çağırsaydın

Eğerki kazadan hemen sonra karşı tarafın ehliyet ruhsat ve sigorta poliçelerinin fotokopisini alamıyorsan yada vermiyorsa trafik polisi çağırman gerekirdi çünki sana çarpan kişi ehliyetsiz olabilir ruhsatsız çalıntı araç olabilir yada sigorta poliçesi bitmiş olabilir ve bunların hepsinin ayrı ayrı cezası var

eğer ki çarpanın sigortası yoksa parasını vermesi gerek ama elinizde yasal bir belge olmadığından kadının birazda insiyatifine kalmış gibi

çok geçmiş olsun en kötü kazanızın bu olması dileği ile

teşekkürler... aslında polis çağırcaktım amam uzlaşırız bir de trafiği tıkamamak adına başka bir yere çektik araçları inş sorun olmaz ....

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Çok teşekkürler....

Arkadaşlar malum hanfendinin biri bana çarpmıştı arkadan ve bazı eksik evrakları vardı daha sonradan bana iletmesi gerektiği ben de bu sabah kendisine bir fax numarası verdim bana yollaması için neyse sigortacısından haber beklediğini söyledi ve beni bir saat bunun için bekletti neyse sonradan fax ı çekti talihsizlik ya bu 3 sayfalık faxın 1 sayfası geldi tekrardan aradım göndermesi için vay efendim benim kaza sırasında insanlık yapıp anlayış gösterdiğim bayan karga kesilmiş vay efendim o yollamış da 1 sayfa nasıl gelir de diğer iki sayfaya ne olmuş muş deli etti beni yaklaşık bir saat de bu fax muhabbeti için uğraştım arıyorum bayanı nezaketen rahatsız ediyorum tekrar yollar mısınız diye bana verdiği cevaba bak ''ay evet rahatsız ediyorsunuz ama artık'' :) şaka gibi delirmemek elde değil...

kıssadan hisse:bir daha trafikte başkasına merhamet mi kesinlikle hayır bana iyi bir ders oldu neden direk çağırmıyorum ki polisi hata bende siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın

iyi şürüşler tekeriniz düz bassın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar