- Konu Yazar
Bugün iftar için arkadaşlarımla bir yerde buluşmak için kartala gittim kırmızı ışıklarda trafik tıkandı derken yeşil yandı trafik yavaş yavaş açıldı biz geçemeden ikinci kırmızı yandı önümdeki araba durdu bende durdum derken arkamdaki hanımefendinin bana çarptığını gümmm sesi ile farkettim hemen indim motosikletten benim stop farı ve çamurluk kırılmış kadının da plaka kırıldı yere düştü hanfendi almış plakayı tamam tamam bişey yok diyo devam edelim 
neyse sağa çek dedim trafiği kapatmayalım da orta yolu bulalım bari vuran o orta yolu bulmaya çalışan benim yalnız
yok ne kadardır hasar falan diyor benim söylediğim rakamı beğenmeyince dedim o zaman tutanak tutalım tutanan tuttuk ama sanırım arabasnın sigortası yok muydu ne poliçe bilgilerini falan veremedi o bilgileri eksik kaldı pazartesi fakslayacak bana...
şimdi size sorum şu acaba nerden yaptırabilirim motorumu arka çamurluk ve stop lambası değişecek bir öneriniz var mı kısadan beni bu zahmetten kurtaracak?
şimdiden teşekkürler...
neyse sağa çek dedim trafiği kapatmayalım da orta yolu bulalım bari vuran o orta yolu bulmaya çalışan benim yalnız
şimdi size sorum şu acaba nerden yaptırabilirim motorumu arka çamurluk ve stop lambası değişecek bir öneriniz var mı kısadan beni bu zahmetten kurtaracak?
şimdiden teşekkürler...