Bayan SS sürücü (+14)

benim motor perçik olduğuna göre.. artçılığımda iyi olduğuna göre.. anladınız siz onu..

tamam ihale kapandı katılan herkese teşekkürler ben artçısı olarak kendisiyle beraber gazlıcam.. hadi iyi geceler size..

Yuh size be burda da bu muhabbet yapılırmı ondan sonra bide diyosunuz ki bayan motor sürücüleri de gelsin sitemize gelir bekleyin.Burdaki amacımızı şaşmayalım bence bırakın da içinizde kalsın düşünceleriniz bu video hakkında.
Ha şimdi dersiniz sende yaranmaya çalışıyosun sitedeki bayanlara.Bakarsanız profilime görürsünüz gereksiz yere yorum bile yapmadıgımı.Kimimizin eşi kimizin sevgilisi de bu sitede ona göre yorum yaparken dikkatli olun böle giderse konu iyice belaltına inicek.

Son düzenleme:
neden bu kadar abartıldı anlamıyorum.

atıyorum ki bayansürücüler.com var orada brad pitt motosiklet yada araba sürüyor.ona bayanlar bu tür yorumlarla yaklaşmaz mı ?

sonuçta erkeklerin genel muhabbeti kadınlardan farklı olarak RAHAT muhabbettir.Türkçe'yi muzur kullanmak suç mu yani ?

Bu ablamız bence fevkaladenin fevkinde , bu videonun bayan sürücülerle hiç bir bağı yok.Videonun adıda zaten herşeyi belli ediyor.

Ciddiye almayalım bu kadar bazı şeyleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar