- Konu Yazar
Hanım arkadaşlarım merhabalar. Öncelikle site içerisinde azınlıkta kalmış bayanların tanışması, kaynaşması için böyle bir topiğin faydalı olacağı kanısındayım.
Bu başlık altında bayan üyelerimiz hangi motosikleti ne kadar zamandır kullandıklarını ve motosiklet geçmişlerini paylaşmaları rica olunur.
Başlangıcı ben yapıyım sizlerin mesajları içinde örnek teşkil etmesi açısından
Benim dedem motosiklet kazasında vefat etmiş kendisini hiç görmedim. Babam 13 yaşında filan başlamış motosiklet kullanmaya. Dedem öğretmiş onada. Çocukluğumda babam hep motosikletle gezdirirdi bizi. Ben genelde babama yapışmış hüngür hüngür ağlardım korkudan. 95 yılında babam bi kaza geçirdi. Araba çarpıp gitmiş babama. Omzu düşmüştü bir ay alçıda kaldı.O arada sattı motoru halâ almadı. Şu anda gözü benim makinada ama vermeeemmm
Sonra büyük abim aldı. Askere gidince satılığa çıkardı. Şu an abim askerde motorda görücüde
Yani motorculuk kanımıza işlemiş dedelerden beri...
Bende gt 250 cometimin ilanını gördüm neden sonra. Tabii bu arada motoru da sevmeye başlamıştım korkmaktan vazgeçip
Kırmızı şeytanım aklımı başımdan aldı bende dayanamadım onu aldım 19 Aralıkta. Aşkımızı pekiştiriyoruz her geçen gün onunla biraz daha 

Eee şimdi sıra sizlerde. Haydin bakalım
Bu başlık altında bayan üyelerimiz hangi motosikleti ne kadar zamandır kullandıklarını ve motosiklet geçmişlerini paylaşmaları rica olunur.
Başlangıcı ben yapıyım sizlerin mesajları içinde örnek teşkil etmesi açısından
Benim dedem motosiklet kazasında vefat etmiş kendisini hiç görmedim. Babam 13 yaşında filan başlamış motosiklet kullanmaya. Dedem öğretmiş onada. Çocukluğumda babam hep motosikletle gezdirirdi bizi. Ben genelde babama yapışmış hüngür hüngür ağlardım korkudan. 95 yılında babam bi kaza geçirdi. Araba çarpıp gitmiş babama. Omzu düşmüştü bir ay alçıda kaldı.O arada sattı motoru halâ almadı. Şu anda gözü benim makinada ama vermeeemmm
Bende gt 250 cometimin ilanını gördüm neden sonra. Tabii bu arada motoru da sevmeye başlamıştım korkmaktan vazgeçip
Eee şimdi sıra sizlerde. Haydin bakalım
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.