Bayan motorcu Aranıyor. (İş ilanı)

Öncelikle forumda bu tarz ilan yasak ise silinebilir.

İstanbul avrupa yakasinda ikamet eden 30 yaş altı A sınıfı ehliyeti olan vitesli 500 700 cc motosiklet tecrübesi olan ve iş ihtiyacı olan bir bayan arkadaşın bana özelden ulaşmasını rica ediyorum.

Not. Sadece 1 tecrübeli bayana ihtiyacimiz var ve kuryelik işi değildir.

Motosikleti
D400
yasak mı bilmem ama işin ne oldugunu söyleseydin

stunt mu yaptıracan

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üstadım keşke daha açıklayıcı yazsaymışsınız. Bu şekilde yazınca benim de kafamda "Nispeten hızlı motorlarla uyuşturucu ya da para kuryeliği yapacak, polisin çevirmeyeceği, çevirse bile üstünü başını aramayacağı bir bağyan şoför" algısı oluşuyor.

Super Moderator
Üstadım keşke daha açıklayıcı yazsaymışsınız. Bu şekilde yazınca benim de kafamda "Nispeten hızlı motorlarla uyuşturucu ya da para kuryeliği yapacak, polisin çevirmeyeceği, çevirse bile üstünü başını aramayacağı bir bağyan şoför" algısı oluşuyor.

:queen: .

Kurye demeyelim, lojistik firmasına takım arkadaşları aranıyor diyelim :bounce:

Bu işi yapanların düşmanları çoktur. Birbirlerini ispiyon eder bunlar. Çıkar çatışması bir yerde. Canına yandığımın dünyası. Menfaati için yapamayacağı yok bu ademoğlunun.

ayol bizim erkekliğimiz mi kalmış, al işte beni işe. Hehehe.
Yav o değil de iş tanımı nedir merak ettim cidden :)

A ehliyet ve 30 yaş altını anladık.
Aranan ölçüleride öğrenirsek tam olacak.
Hangi dizide dublörlük yapacak?

Ekol lojistikti sanırım bayan tır şöförü arıyordu. Erkeklerin en sonunda işe girmek için kestirmesi gerekecek :queen:

Motosikleti
Honda CB125F
Eğer kadın oyuncuya dublör arıyorsanız illa kadın olmak zorunda değil
Bkz Hollywood

Yorumlara çok güldüm ya.Böyle payaşımlar dahada artsında bizde gülelim ya :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şurda kadın kadına konuşuyoruz ayol.. Ben geliyim mi ?:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar