Bayan için CBF150-YBR125 Hangisi?

Merhaba arkadaşlar,
Foruma gönderdiğim ilk mesajım ve konum olacak. Öncelikle hepinize güvenli sürüşler diliyorum.

165-170cm boy arasında
Bisiklet kullanıcısı olan (temel dengeye sahip)
Bayan için
Alırken de kullanırken de ekonomik
Hem şehiriçi - hem şehirlerarası (bazen-nadiren yapılacak) ve bazen de iki kişilik sürüşe uygun motor alacağız.

Model olarak Honda CBF 150 ile Yamaha YBR 125 arasında kaldık. Seçim öneriniz hangisi olurdu? Hangi sebeplerle birini seçerdiniz?

Honda CBF 150 3850TL 12.5 Nm tork,
Yamaha YBR 125 3990TL 9.5 Nm tork, 120-105mm amortisör esneme mesafesi, 220mm disk-130mm kampana, 18" jantlar.

Gördüğünüz üzere commuter sınıfı oldukları için sitelerinde fazla detay verilmemiş (özellikle Honda'da)
Yine de tabi bilen varsa Honda'nın fren disk-kampana, son sürat ve jant bilgileri işimize yarayacaktır.

Şimdiden teşekkürler.

yine tek oy hakkım var ,
onuda CBF 150 den yana kullanmak istiyorum...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ancak en büyük teşekkür Güntekin arkadaşımıza gitsin. Zira arama fonksiyonunu kullanamıyorum diye yeni konu açtım, gerçi biraz daha spesifik sordum :)
Sebepler ve verdiğin link hayli işe yaradı.
Eğer İzmir'de CBF 150 satan bir bayi bulabilirsek ilk fırsatta alacağız.

cbf 150'nin türk lirası başına düşen tork oranı daha yüksek olduğundan cbf 150 diyorum.
hep tek başıma binecem diyeydin ybr derdim.

Arkadaşlar Biraz Bayan Süreceği İçin..Küçük güzel fazla hıız olmayanki zaten hız söz konusu değil bu motorlarda..BEN CBF DERİM AMA YBR YE GÖRE BÜYÜK OLDUĞUNDAN UFAKTAN BİR YBR İLE BAŞLAMASINI İSTERİM..daha sonra belki geçebilir.

Bu arada CBF 150'nin üretim yeri neresi?
Bayilerinden kendi sitesindeki fiyattan alınabiliyor değil mi?

bu sorunun cevabı daha erkekler için bile bulunamadı :) binsin bayan ,hangisinde rahat ederse alın geçin...

cbf 150 çin üretimi. ama nihayetinde honda.
bayiden bayiye çok küçük rakamlar oynayabilir.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ancak en büyük teşekkür Güntekin arkadaşımıza gitsin. Zira arama fonksiyonunu kullanamıyorum diye yeni konu açtım, gerçi biraz daha spesifik sordum :)
Sebepler ve verdiğin link hayli işe yaradı.
Eğer İzmir'de CBF 150 satan bir bayi bulabilirsek ilk fırsatta alacağız.
bornova yükselişte cbf150 vardı geçen hafta

ybr boy olarak daha kısa biraz daha da hafiftir. bir bayana göre daha uyumlu da olabilir... cbf konfor makinasıdır..

eşim YBR kullanıyor
çok memnunuz

bütün kış makina yattı
çalıştırayım dedim, marş almadı, kick start la denedim tek basışta marş aldı
daha ne olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar