bayan deyip geçme!

Masalah Diyelim Ne Diyelim Allah Kazasiz Belesiz Kullansin Derim Ama Bu Gidisle Zor Yarin Kafasini Kirar Walla

Elİnt Sen Fotosohp Yapmmsim Gardesin Onlar Yalan Merek Etme

arkadaşım sen resimlere bakmaktan yazıları okuyamadın herhalde. :queen:

bak arkadaşımız resimlerin en altına link vermiş. o siteden aldım resimleri yani senin dedigin gibi photoshop degil. kızın kendi resimleri...

yetenekli hatun daha 22 yaşındaymış, yalnız bu motosiklerde tek teker o arka dişliyle pekte zor olmasa gerek..

helal olsun.çalışmış başarmış.bu iş çalışmak kadar özgüven de gerekir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşım sen resimlere bakmaktan yazıları okuyamadın herhalde. :queen:

bak arkadaşımız resimlerin en altına link vermiş. o siteden aldım resimleri yani senin dedigin gibi photoshop degil. kızın kendi resimleri...

Appplllaaaaa....Korumalıklar nerde...Bir düşssen her tarafında iz kalır..Kimse almaz seni haberin olsun...:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 mılyon bayandan bırı cıkar böle eh cnm o kadarda ossun ıstısna yanı:mrgreen: :queen:

Erkek Kadin Kavgasina Dönüştürmeyelim Hakkaten Güzel Bi şov Sergilenmiş Yetenek Cinsiyet Tanimaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dısy bılmedıgın seylere rıca etsem burnunu sokma kelebek melebek dıye dıkkat et yerın ulagı vardır anlıyormusun :farao:

Anlamıyorum, bi önce ki imzan ondan beterdi zaten :farao: Asıl sen dikkat et..

bayanların ıcındende kırk yılda bır olsada yada mılyonda bır ıhtımalle saglam surucu cıkıyor:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar