Bu bilgileri kullanacağım,teşekkür ederim...Kaskımı 2 yıl önce almıştım zaten.Ama şimdi daha sağlamını almak istiyorum.Bir de şunu sormak istiyorum; Yazın hangi güvenlik ekipmanlarını kullanıyorsunuz? Yani bir botu yazın giyemeyiz herhalde...
1- En az 400-500 liralık bir kask alman lazım. Öyle cbr250'ye binip, 100 liralık kask takmak olmaz, söyleyeyim yani. Ek olarak kask alırken güneş vizörlü olması ayrıca müthiş kolaylık sağlar.
2- Uzun bot olmasa bile en azından bileği koruma amaçlı korumalı kısa bot giymek şart.
3- Eldiven her türlü giymek şart. Ama yazlık eldiven olmalı ve bilek koruması olursa daha iyi. Kışlıklar çok terletiyor.
4- BUFF takmak şart. Çünkü boyundan arı, böcek giriyor. Buff takınca sıcak basıyor, arı falan girmez diyordum ama 2 gün önce koynumdan küçük arı çıktı

5- Mont zaten şart. Işıklarda falan durunca terletiyor ama yola çıkınca sorun yok, gayet havadar oluyor.
6- Ek olarak korumalı pantolon olsa çok iyi olur. Ama olmazsa en azından dizlik şart.
7- Reflektif yelek bence şart. Görünürlüğü arttırıyor ve sizi polis zannedenler yol veriyor