batan motor

Mersin İl Temsilcisi
az önce site görevlisi gelip bana " abi, yaz geldi motorun koku yapıyormuş, apatmandaki bütün kadınlar yönetime gidip şikayet etmiş. artık apartman girişine motosiklet konmayacakmış" dedi.

zaten motosiklet dedin mi millet huylanıyor. nilletin gözüne battı resmen. kocaları her akşam benle motor muhabbeti yapıyor, karıları beni şikayet ediyor. sabah ses olmasın diye motosikleti her gün sitenin uzağına itekleyip boş arsa vivarında çalıştıryodum ama anlamadılar bunu da.:salut::pr:

nereye bırakasam ki. hem de mersin gibi bir şehirde motosikleti açık alanda bırakmak.... çalamazlarsa bile zarar verirler. ne yapsam acaba? fikri olan var mı? ya da bunu daha önce tecrübeleriyle aşmış birinden fikir bekliyorum arkadaşlar. :silent:

Allah'ım ya ne bu köpek mi kedi mi de koku yapsın.Sen motoru yanlız bıraktıgında evcil hayvanların sinirlendıgı zaman eve pislediği gibi apartmana benzinini mi akıtıyo yada yağ mı damlatıyo.Eğer öyleyse çok hisli motormuş der başım üstünde taşırım.Apartmanda ki dedikodu üretmekten baska bi işe yaramayan kadınlar uğraşıcak yeni bir hobi bulmuşlar biraz gelirler üstüne.

Anlamadıgım bi diğer nokta ise sölediğin şu cümle''Çalamazlarsa bile zarar verirler'' neden öyle bişi oluyo napıyolar orda kim yaşıyo insan değiller mi 2 ayaklı olup ınsan suretine bürünmüş farklı canlılar mı .Bu insanoğluna söylencek cok şey var ..

Çıkartma apartmandan ne çıkarcan ya bende uğraştım öle bıraz tatlı dille çözmeye çalıştım baktım olmadı çirkefe yattım başka şeyle uğraşsınlar sıkmasınlar canımı benim .Gelişmeleri merakla beklerim

böyle birşeyi zaten erkekler yapmazdı.:) akşama kadar boş boş otorup tek işleri dedikodu yapmak olan bayanların senin motora takması sonucu uydurdukları mantık dışı bir bahanee:mrgreen:

bu işten kurtulmanın tek yolu onları kendi silahı ile vurmandır. hiçmi daierelerde kedi köpek besleyen yok. veya ne biliyim işte bu sitenin kuralları vardır herhalde. sen bu kurallara uymayan bayanları uyar. benim motorum site için duramıyorsa sizde bu kurallara uyacaksınız de. veya site içinde rahatsız oldugun bütün konuları yöneticiye ilet özellikle böyle dedikodu yapan bayanlar hakkında. belli bir süre sonra kendileride rahatsız olmaya başlayınca senin motora takmaktan vazgeçerler.

yani anlatmaya çalıştıgım sen nasıl motosiklet sevkinden mahrum bırakılmaya çalışıyorsan onlarında birşeylerden mahrum kalmasını saglaki seni anlasınlar.

Son düzenleme:
Bir diğer çözüm de kocalarını birer tur gezdirmek olabilir :cat:

2 kişiyi daha gaza getirip motor aldırabilsen hiç problem kalmayacak.

ben direk yöneticiye oynuyorum şu ara :bounce:

Mersin İl Temsilcisi
onalrı kendi silahıyla vurmak...evet mantıklı olan bu!!!!
gelişmeleri burada yayınlayacağım. aklıma harika bir fikir geldi arkadaşlar. uyguladıktan sonra anlatacağım sizlere. ama kısaca şöyle bir ipucu vereyim. mersinin en büyük özel hastanesinde kıdemli bir çalışanım ve ssk bağ-kur ve emekli sandığıyle anlaşmalar yapıldı bilindiği gibi.... hemen her akşam bu konularda kapım çalışınıyordu. artık hipokrat amca'ya biraz ayıp olacak ama dinsizin hakkından imansız gelecek. çok canımı yaktılar çooooooook..... bekleyin ve görün!

Hem kocalarını ayartıyorsun, hem de şikayet ediyorlar diyorsun. Anlamadın mı daha, apartmanda potansiyel tehlikesin onlar için.

Motoruna şimdiden kuma muamelesi yapmaya başlamışlar bile :mrgreen:

Arabalari nerde duruyor bunlarin? Arabaniz kokuyor hanfendi de sen de. Cocugunuzun sesi cok geliyor de, site icinde çekirdek çintiyorsunuz yerler kirleniyor falan de.. Bahane bol. Yahu, bu erkekler pek de yaratici degil e:D

motoru açiga birakmaya falan kalkma sakin a! Ben otoparka koymazsam uyuyamiyorum. 20 dakkaya bir penceredeki tele yapisip motoru gozluyorum. Vallahi cok buyuk rahatsizlik.. Aklindan bile gecirme..
Kolay gelsin

çok komik ya bu ne mantık koku yapıyormuş :cyclopsan
bak ben hamsterım koku yapmasın diye kum aldım kafesinin altına :cherry:
sen de kum deneyebilirsin :p kum parasını da motosikletten şikayetçi olan
çok bilmiş hanımefendilerden al :pr:

oda spreyi falan denesek? Sakız ciğnesin ya da:D:D

(apartman icinde degil di mi? apartman icindeyse sakiz cigneyemez de -gurultu falam olur neme lazim:))

siyah limuzin, cezerye,

meteye malzeme mi çıkaracaksınız yine, avatarlarınız ahenkle dans ediyor da :mrgreen:

Kocalaraa da motor lazım kocalara da :cherry:

aynen katılıyorum. Bu sefer seni bırakıp Kendi kocalarıyla uğraşmaya başlıcaklardır ama Şöle de bi faktör var bu seferde sen kocalara motor aşkını enjekte ettin die daha çok kafanı kemirmesinler hocam :queen:

Bende apartman girişine koyuyorum.. Benim motordanda az bişey benzin kokusu yayılıyor.. fakat bişe diyemezler.Apartmanda zaten yakın aileler oturuyor.. bir kaç tane kiracı var onlarda bişey diyemez.. hem motorumun zararıda yok..

çıkartma abim niye çıkartıyorsun çıkartmasan nolacak kırılacaklarmı.zaten onlar seni kırıyo şu an .

siyah limuzin, cezerye,

meteye malzeme mi çıkaracaksınız yine, avatarlarınız ahenkle dans ediyor da :mrgreen:

Yeü napalim? Konusmayalim? Malzeme olmak?? :queen:

Avatarimin hicbiseyi yok ki:) Gayet de normal bi avatar:) Eger ustunde ugrasilsa, ki ben boyle ufak tefek seylerle ugrasmam, herkesin avatarinda dalga gececek birseyler bulunur..
Saygilar..

...
Avatarimin hicbiseyi yok ki:) Gayet de normal bi avatar:)... herkesin avatarinda dalga gececek birseyler bulunur..
Saygilar..

Tabii ki hiçbir şeyi yok avatarınızın. Bence son derece sevimli de. Ama siyahlimuzin ile altalta görünce öyle takılmadan edemedim işte :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
Garaja bırak :cat::cat::cat::cat::cat:

tamam hemen bir mütahit bulup bi garaj yaptırayım.... :pr::pr:garaj olsa niye apartmanın içine sokayım her gün.

ama ben çıbanbaşını buldum bugün. yönetimin haberi bile yok, kapıcı kafasından söylemiş. bir kaç komşu da gidip yönetime sert çıkmış akşam annemden öğrendim. ama ilginize çok teşekkür ederim. sakız v oda parfümü fikirlerinden yola çıkarak benzine lavanta ve gülyağı karıştıracam:queen::queen::queen: bu konuyu daha da ilerleten olursa mersindeki motor gruplarıyla sitenin önünde protesto yapmayı düşünüyorum. şöyle sokağın başından sonuna kadar motorları sıralayıp da 5 dakka kadar motor ısttık mı yeter sanırım. koku ve sesin ne olduğunu o zman anlayacaklardır :bounce::bounce::bounce: zaten bulaşacak yer arıyorum bunlar da üstüme üstüme geliyor.

hepinizi seviyorum :rendeer: teşekkürler. gelişmelerden haberdar edicem sizi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar